Sveatoslav Mazur: Lumea iluzorie a diavolului se apropie de sfîrșit

Urmărim o tendință generală de dezintegrare și în SUA, și în China, și în Rusia. Nu le va ajuta nici o cale nouă de dezvoltare, pentru că  se prăbușește realitatea însuși, în care ele se află.

Este deschisă supapa în acvariu, unde înotau peștii, iar ei cred că se poate face ceva. Este inutil. Umezeala pentru viață oricum va ieși de acolo, și toată lumea va nimeri într-un mediu nou. Nu toți vor  înțelege acet mediu corect.  Mulți vor pieri, iar unii care înțeleg semnificația,  vor accepta regulile lumii noi. Pur și simplu nu există altă cale.

Și în timp ce în acvariu există apă, locuitorii ei caută o cale de ieșire și încearcă să-și regrupeze forțele. Dacă ei mă ascultaseră și încercau să iasă dincolo de lumea lor iluzorie, ei vor înțelege apoi toată semnificația a ceea ce se întîmplă cu lumea și cu evenimentele lui.

Între timp, ei se află în interiorul acvariului lor, în interiorul matricei lor iluzorii nu sunt capabili să realizeze toată deznădejdea și tragedia situației lor.

Și ce în acest caz, ar trebui să fac eu, Marele Maestru? Eu am făcut tot ce era necesar pentru această situație. Am pregătit o lume nouă, l-am conectat la Dumnezeu Atotputernic. Și acum aștept momentul, cînd apa din acvariu se va termina, deoarece sfinxul negru și-a făcut treaba și a deschis zăvorul. Fluxurile de apă supt în vortexului pe toți cei care și-au considerat însuși că sunt stăpîinii lumii, iar astăzi este o victimă a fraudei, care în curînd va fi clar pentru toți, pentru că a rămas foarte puțin timp.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − 1 =