Sveatoslav Mazur: Vă mulțumesc, Victoria, pentru comentariul D-stră

După articolul meu „Lumea iluzorie a diavolului se apropie de sfîrșit”,  Victoria Kraciko a scris un astfel de comentariu: „Sveatoslav, iar cînd noi deja vom vedea sau vom simți rezultatele muncii dumneavoastră? Pînă acum, doar vorbe despre victorie, dar realitatea, lumea este acum pe pragul războiului mondial «.

Mulțumesc, Victoria, pentru comentariul d-stră. Sunt sigur că mulți ar dori să spună același lucru. Și corect. Oamenii nu sunt obișnuiți să privească la problema de la o parte și chiar mai ales să se gîndească la viitor. Lor este important să simtă schimbările existente deja astăzi, și, bineînțeles, este important, ca aceasta să se întîmple personal cu ei.

Bineînțeles, Victoria, și eu vreau ca totul să se întîmple mai repede. Dar lumea este construită în conformitate cu planul lui Dumnezeu și totul în ea se întîmplă atunci,  cînd este planificat de către Creator. Și exact la ora programată și în locul exact. Ați observat corect că lumea degradează, și eu vorbesc despre asta.

Matricea veche a lui lucifer se destramă în părți componente, și nu va fi război, pentru că noi deja l-am evitat. Sistemul, construit de diavol, a fost destinat exploatării omului. Uitați-vă la numeroasele conversații despre corupție. Și se spune, că este imposibil să eradicăm acest rău. Dar eu personal știu, cum să o fac, pentru că eu știu viitorul.

Ascultați, despre ce vorbesc mințile noastre cele mai avansate? Că va fi revoluția digitală, că va fi inteligența artificială. Dar eu știu, că toate astea nu vor fi. Și vă asigur, că eu, Marele Maestru, voi corecta situația  pe planeta noastră și în articolele  mele apropiate  vă voi povesti, cum o voi face. Dar  pentru mine este important, ca toți oamenii să se implice în acțiune.

Și ce se întîmplă?  Distruge diavolul,  construiește o casă, iar noi vom vedea și vom simți cum aceasta s-a primit la voi. Și dacă aceasta ne va plăcea, atunci poate că, vom coborî din canapelele noastre și vom trece la un nou nivel de dezvoltare.

 

Bineînțeles, probabil, eu vorbesc nepoliticos, mă iertați. De fapt, a trebuit în primul rînd să fac un diagnostic, înainte de a vindeca planeta. O mulțime de timp a trebuit să fie cheltuit pentru a aduce oamenii la curent, pentru a le cufunda în subiectul însăși, pentru a explica modul în care funcționează sistemul. Într-adevăr, pentru a schimba lumea, este necesar să știm cum ea este aranjată.

Acum, cînd toată pregătiriea e finalizată, și a venit timpul pentru construcție, eu vă voi spune ce trebuie de făcut, pentru a schimba viața. Pentru  ca oamenii să nu fie bolnavi,  să trăiască 200-300 de ani, să nu fie înșelați,  exploatați și etc, adică, eu voi povesti, ce lume eu, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, voi construi pentru pămînteni, și sper foarte mult, ca oamenii indiferenți să mă ajute în acest lucru sacru.

Următorul meu articol va fi despre viitor. Nu ratați.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − семнадцать =