Sveatoslav Mazur: De ce nu va avea loc al patrulea mod digital?

Acum a devenit clar, că revoluția digitală nu se va întîmpla. Și împreună cu aceasta, dorința  evreimei mondiale de a conduce lumea se va prăbuși. Nu este un secret pentru nimeni că cipizarea populației planetei a fost inventată de cabaliști pentru uzurparea lor a puterii pe planetă. Dar și ideea de inteligență artificială și a cipizării și a digitizării întregii activități umane implică înrobirea omului la nivelul minții sale, adică a creierului. De aici și numele de inteligență artificială.

Ce este inteligența? Aceasta este o bancă de date. Aceasta este informația încorporată într-un computer care conduce o creatură. Deși ideea nu este cu siguranță nouă. La evrei și înainte această idee se realiza în visele despre o anumită creatură artificială din argilă numită golem. Dar faptul este că domnia creierului și a tehnologiei informatice s-a terminat.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Masei Rotunde am creat o nouă matrice pe planeta noastră la nivel cosmic, și ea cu esența sa a îmbrățișat planeta noastră de-a lungul conturului exterior. Eu am încărcat această matrice cu o realitate nouă, cu un adevăr nou, ci nu cu informații false, așa cum a fost înainte. Și acum această informație nouă, înregistrată la nivelul construcțiilor eterice, a intrat în conflict cu lumea iluziei a diavolului, cu construcția lui artificială. Această contradicție a devenit deja o realitate.

Oamenii din ce în ce mai mult au început să-și dea seama că unii jucători mondiali tocmai îi păcălesc și îi forțează să lucreze în beneficiul lor însuși, dragilor. Și din moment ce pe purtătorii care sunt invizibili ochiului și care acționează în mod clar asupra conștiinței oamenilor prin focul Spiritului sunt înregistrate informații noi , toate instrumentele anterioare ale diavolului care vizează duplicarea oamenilor, nu mai funcționează.

Copiii nu vor să meargă la școală, deoarece înțeleg, că există o minciună completă la școală. Drogurile create de corporațiile globale au încetat să influențeze cursul proceselor spațiale care apar în  fiecare om. Dacă adăugăm aici procesul de prăbușire a religiilor abraamice, care au intrat în conflict între ele, devine clar că mintea curioasă a omului va începe foarte curînd să caute adevărul, iar adevărul este numai în Dumnezeu.

De aceea omenirea va respinge Internetul înșelător, plin de informația diavolului și a asistentilor săi, și va conecta direct la purtătorii veșnici ai lumii Divine, la centrul universal de informare energetică, din care deja se poae primi  informații interesate omului. Dar se va întîmpla aceasta cînd eu, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei  Rotunde, voi construe  primii sincronizatori pe Pămînt, care vor permite oricărui om, fără intermediari, să-și rezolve toate problemele urgente de ordine energetică-informațională, spirituală, morală, fizică și financiară . Sistemul diabolic va dispărea de la sine, ca un anacronism care nu a rezistat concura cu noua lume Divină.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − 4 =