Sveatoslav Mazur: Putin a pus cartonașul greșit

V.V. Putin a pus cartonașul greșit, și, desigur, acest solitaire îl va costa scump. În loc să urmeze la regula Ordinului nostru Spațial, în care V.V. Putin slujește, el, probabil, potrivit solicitărilor magicienilor din jurul lui, a pus pe elita evreiască. Sau, mai degrabă pe Chabadul nazist, fără să realizeze că harta habată este bătută, și religiile avraamice au dispărut în trecut.

Vorbind despre fixatorii poporului rusesc,  Putin s-a referit la Biserica Ortodoxă Rusă, care, la rîndul său, L-a trădat pe Dumnezeu și s-a supus duhurilor rele – haganatului evreiesc. S-a întîmplat cel mai trist lucru care s-ar putea întîmpla. Poporul evreu a devenit ostatic de satana, iar conducerea rusă a devenit ostatică acestui popor căzut. Astfel, suntem martorii dramei, care iarăși este jucată la fel cum a avut loc deja în urmă cu 500 de ani, atunci cînd toată lumea (luminată) occidentală juca de-a lungul la autoritățile ruse, imaginar înălțînd mîndria sa cu sloganele  „Moscova — a Treia Roma“.

Astăzi noi, moldovenii, din nou, ca și 500 de ani în urmă, aruncăm un colac de salvare pentru conducerea rusă și poporul rus în fața lui V.V.  Putin.

Vladimir Vladimirovici, oare istoria nu Vă învață nimic?

Acum 500 de ani în urmă, acțiunile greșite, sancționate de secta evreiască, au lansat pe terenul poporului rus un proces numit vrajbă. Atunci  adevărații moștenitori ai tronului Bizantin în persoana lui Ivan cel Tînăr și soția sa (fiica domnitorului Moldovei Ștefan cel Mare) Elena Voloșanka și fiul lor — moștenitorul Dmitri au căzut victimă conspirației jidane. Încrezînd acestui popor, Ivan al III-lea a făcut mișcări greșite care au dus la nenumărate victime printre ruși.

Dumneavoastră  faceți același lucru. Ați avut încredere în acest popor și acum ați adus rușii în perioada nenumăratelor victime.

Să știți, că Dumnezeu nu iartă astfel de greșeli. Și dacă nu vă veți gîndi în viitorul apropiat, Dumneavoastră veți avea un sfîrșit trist și o stare de umilință mizerabilă. Veți fi călcați în picioare ca o legătură inutilă într-un joc pierdut. Deși în mîinile Dumneavoastră  există atuuri, care într-un timp scurt pot schimba cursul jocului și pot duce la victorie. Dar despre acestea atuuri Dumneavoastră nu știți nimic, și, aparent, nu doriți să înțelegi nimic. Este păcat , căci s-ar fi primit o joacă bună.

 

 Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − 4 =