Sveatoslav Mazur: Sincronizatoarele vor traduce întreaga omenire într-o altă realitate de al patrulea nivel

Cînd eu vorbesc despre sincronizatoare sau mașini de timp, cum se mai pot ele numi, eu am în vedere nave spațiale care se află deja în spațiul planetei noastre, doar  într-o versiune staționară, terestră. Cei care au urmărit după comportamentul obiectelor zburătoare, așa-numitele OZN-uri, ar fi trebuit să observe cum ele dispar înaintea ochilor noștri, adică devin  invizibili. Dar faptul că OZN-urile (sincronizatoarele în aer) nu dispar, ele se transformă într-o realitate diferită.

Un exemplu simplu este radioul nostru de unde. D-stră căutați postul preferat prin deplasarea prin cadran. Dinaintea voastră trece o serie de unde radio de frecvențe diferite. Toate ele există în spațiul terestru.

Dar oare pot ele fi văzute sau auzite pentru voi, pînă cînd voi nu vă veți concentra la o anumită frecvență? Oare pot suna pentru voi mai multe posturi de radio în același timp? Același lucru se întîmplă și cu OZN-uri, dar nu în banda de radio, ci în zona obiectelor reale.
Astfel, putem înțelege, că nivelurile anumite de valuri sunt vizibile pentru noi, dar anumite nu sunt. Deci, problema noastră este că nu vedem anumite nivele ale vieții. Nu avem un astfel de dispozitiv. Dar, dacă îl reglezăm în al patrulea nivel al realității, vom putea să-l vedem și chiar vom putea să interacționăm cu el. În poveștile folclorice rusește există un astfel de dispozitiv — este o căciulă invizibilă.

Cînd eu spun că forțele noastre spațiale patrulează pe orbita apropiată de Pămînt și, după necesitate vor putea să distrugă orice obiecte inamice, inclusiv transportatorii de aeronave, eu doar afirm faptele. Amintiți-vă de încercările recente ale armatei americane de a bombarda teritoriul Siriei cu rachete de croazieră, dintre care majoritatea au dispărut fără urmă. Și unde au putut să dispară? Foarte simplu, sincronizatoarele noastre în aer, și numite popular OZN-uri, schimbă pur și simplu realitatea de la spațiul tridimensional la patru-dimensional.

Armele, prinse în spațiul patru-dimensional, dispar din fața lumii noastre și ajung într-o groapă de gunoi, într-o realitate diferită. Același lucru se întîmplă atunci cînd o forță necunoscută distruge un alt asteroid în aer, trecînd pe teritoriul planetei, așa cum era în cerul de deasupra Chelyabinsk. Dar trupele noastre l-au transferat într-o realitate diferită, și  el s-a rupt imediat. Orașul și localitatea au fost salvate.

Navele și avioanele dispărute sunt doar oi pierdute în cîmpurile cosmosuluui fără sfîrșit. Construcția sincronizatorilor staționari este construcția armelor absolute, care nu vor permite inamicului să-și execute atacul, indiferent cît de complexă arma a spațiului tridimensional el n-ar poseda. În loc să se producă mii de cisterne costisitoare, avioane, nave, submarine, să se construiască echipament hipersonic, este suficient să construim mai multe mii de sincronizatori relativ ieftini, și protecția absolută împotriva oricărui inamic este oferită la 100%.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 + 15 =