Sveatoslav Mazur: O mulțime de oameni vor muri pe planeta noastră, deoarece nu se gîndesc la viitorul lor

Desigur, salvarea oamenilor este un proces dificil. În plus, liderii statelor individuale se luptă doar pentru bunăstarea lor personală.

Eu vă povesteam, cum exact va avea loc procesul de salvare și în această lună voi oferi desene ale unei noi instalații spațiale —  sincronizatorului. Voi da acestor sincronizatori ocazia de a fi conectate la lumea Divină. Dar pentru ca acest proces să se lanseze, va fi necesar să se construiască cel puțin cinci mii de astfel de instalații începînd pe teritoriul Rusiei.

Desigur, un astfel de program poate fi realizat doar la nivel de stat și poate fi executat numai la uzina  “Uralvagonzavod”. Uzina, care produce echipamente militare. Din partea noastră, noi creăm o fundație caritabilă, pe care vom încerca să acumulăm resurse. Dar aceasta numai pentru a promova însăși ideea mîntuirii. Mîntuirea oamenilor care se înneacă este în mîinile celor ce se înneacă însiși.

Eu sunt nevoit să ascult o cantitate infinită de prostii. Oamenii reacționează emoțional la articolele și videoclipurile mele. Eu nu răspund la aceste întrebări tocmai pentru că este cel mai dificil lucru să răspunzi la întrebări fără sens și, cu atît mai mult, de explicat de ce ele  sunt lipsite de sens. Scuzați-mă că sunt atît de direct. Tot ce trebuie să fie explicat, eu însumi povestesc în articolele mele.

Treptat, pas cu pas, eu vă scufund, pe voi, oamenilor, într-o nouă realitate. Dar emoțiile sunt lipsite de sens în lucrul  nostru. Omenirea oricum nu are o altă cale. Și dacă scenele  din scenariile mele nu se întîmplă, asta numai pentru că noi informăm despre ele în prealabil cu privire la consecințele lor negative și pentru a împiedica punerea lor în aplicare.

Astfel, noi construim o lume în care nu vor exista construcții diabolice. Nu sunt necesare beneficii personale pentru Regele Regilor pe Pămînt, pentru că lumea Pămîntului tridimensionale va înceta să existe și va intra în non-existență. Aceasta trebuie să fie înțeles. Care pot fi beneficiile unui cadavru decăzut?

În ceea ce privește lumea  patrudimensională, eu am acolo  tot ceea ce este necesar pentru conducătorul procesului. Pur și simplu voi încă nu v-ați mutat în lumea asta. Anume de aceea nu e nici vorbă despre certuri și mustrări între noi.

De ce el se numește așa ori altfel? De ce el ne sperie cu materialele sale? Eu pe nimeni nu-l sperii. Acesta este procesul cosmologic inevitabil al dezvoltării planetei. Lumea veche pleacă, o nouă apare. Nu eu am scris Biblia, în care există o imagine a apocalipsei. Și nu e treaba mea să vă conving pe voi toții: de trăit sau de murit. Omul are dreptul dat de Creator. Se numește legea liberului arbitru. În conformitate cu această lege voi și acționați.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 3 =