Sveatoslav Mazur: Omenirea o așteaptă «lovitura biciului»

Deci, cei care au venit pe Pămînt cu o misiune specială vor începe să gestioneze sincronizatoarele. Căci, pentru ca sistemul să înceapă să funcționeze pe deplin, pe planeta noastră a fost necesar să fie creată o matrice paralelă de un tip nou.

Această matrice va trebui să interacționeze direct cu sincronizatorii, iar ea însăși trebuie să fie conectată la matricea lui Dumnezeu Atotputernicul. Astfel, va fi creată o lume a interacțiunii directe cu Dumnezeu.

După ce sistemul diabolic cu ajutorul Focului Spiritului va fi curățat de pe planeta noastră, numai sistemul  sincronizatorilor globali va deveni baza lumii noi. Și astfel toate celelalte instrumente care lucrează astăzi pe planetă vor înceta să mai existe. Astăzi ei deja activ se distrug pe întregul glob pămîntesc.

La ce instrumente eu mă refer? Sistemul financiar — economic, justiția, religia, educația, medicina, ecologia etc. Este posibil să enumerăm mai departe, dar nu are nici un rost. Cu toții vedem, cum înaintea  ochilor noștri degradează  toate instrumentele globale ale fostei lumi.  Dar pe locul lor încă nu iau loc cele noi, pentru că nu s-a întîmplat acel eveniment, care va face ca toată omenirea să se miște.

Noi știm că oamenii înțeleg doar “morcovul și bățul”. Prin urmare, o lovitură globală a biciului îi va motiva cu siguranță să ia măsuri acive.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 − девять =