Sveatoslav Mazur: Astăzi eu am primit o scrisoare pe poștă!

Astăzi am primit o scrisoare pe poștă și am vrut imediat să-i familiarizez pe cititorii mei. Îmi cer scuze autorului că o public fără acordul lui. Cred că mulți ar vrea să-mi scrie o astfel de scrisoare, deoarece este greu de înțeles semnificația a ceea ce se întîmplă. Dar nu fugiți  înainte. Eu și vă spun că vă introduc treptat pe voi toți, dragi cititorii și spectatorii mei, în cursul afacerii, astfel încît imaginea globală a lumii să vă fie clară fără nici o întrebare.

«Ziua bună, Sveatoslav Mazur.

Eu ceva nu înțeleg. Tatăl Atotputernic l-a trimis pe fiul său Isus Hristos pe Pămînt să colecteze bani de la oamenii săraci pentru organizarea proiectului unor dispozitive neînțelese, cu ajutorul cărora oamenii vor putea comunica cu Dumnezeu? Spun «oameni săraci», pentru că merită să fie mîntuit. Dacă pentru folosirea sincronizatorilor se vor cere bani mari,  atunci oamenii bogați (miniștri, șefi de firme mari, bănci etc., le vor cumpăra pe toate pentru ei și pentru rudele lor), iar oamenii nu vor primi nimic. Bogații sunt mai mult de 5 mii — se vor lupta între ei și vor crește costul dispozitivelor la prețuri cosmice. Și de ce ar trebui să se lanseze sincronizatoare numai în Rusia? Dar despre Moldova, Ucraina, alte state?

Dacă programul ar trebui să fie stat, de ce nu vă adresați la conducătorii de stat, ci la oamenii obișnuiți care sunt limitați de site-ul dumneavosatră? Sincronizatoarele trebuie să fie supuse unor studii clinice, aprobări asupra oamenilor, că acestea sunt sigure. Ce efecte au asupra corpului uman, cu ce cîmpuri funcționează? Magnetice, de înaltă frecvență? Care va fi rezultatul acestui impact, nivelul negativului? Cum vă veți prezenta în calitate de dezvoltator înaintea conducerii Uralvagonzavod”? Demiurgul, Cavalerul Mesei Rotunde, Isus Hristos, nerecunoscut de biserică?

În caz contrar, pentru ce se formează o fundație caritabilă, pentru ce și pentru cine? Regelui  regilor, fiul său sau Preasfintei Fecioare?

În timp ce dumneasoastră însuvă nu vă veți clarifica cu sincronizatorele, de ce speriați oamenii cu un bici? Pentru a accelera procesul? Dumneavoastră credeți că oamenii sunt bovine vrednice de bici? Acestea sunt gene țigănești în sîngele dumneavosatră?

Prin urmare, mai întîi decideți cu privire la statutul dvs. cine sunteți. Dacă sincronizatorul are un sistem Divin, dovediți că sunteți Isus Hristos. Obțineți o licență pentru invenția dvs. În caz contrar, va fi o înșelătorie din partea dvs., pedepsită de declarația oricărei persoane înșelată de dvs. Nu vă egalați  cu o tigancă pe piață. A bănuit, jefuit și dispărut. Datele dvs. de pe site, vă reprezentați ca Isus Hristos și cereți (pentru moment) bani pentru dezvoltarea «pisicii în sac».

Iar ceea ce leagă de biserică, oamenii de știință și generalii sunt deja pe Pămînt în cantitatea potrivită.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 + 5 =