Sveatoslav Mazur: Ce se va întîmpla pe Pămînt în viitorul apropiat?

Voința lui Dumnezeu se manifestă de sus în jos, de la cer la Pămînt în trei etape: cosmic, planetar, uman.

La început Dumnezeu îl trimite pe fiul său, care este Spiritul nivelului cosmic (Isus Hristos). Apoi acest spirit transferă planeta la un nou nivel de dezvoltare (construiește o nouă matrice de nivelul patru). Apoi construiește excluze (sincronizatoare) astfel, încît omul însuși să poată realiza legea liberului arbitru și să intre într-o lume nouă, adică într-o matrice nouă  al nivelului patru. După ce procesul de tranziție a întregii omeniri la al parulea nivel de dezvoltare se termină, pentru că toți cei care au dorit să se transfere la un nou nivel de dezvoltare — au trecut, iar toți ceilalți au murit, deoarece spațiul 4-D este un nivel special de viață cu ajutorul Focului spiritual.
Cei care nu se sincronizează în conformitate cu noua matrice globală vor pieri complet. Acum eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Spiritul Cosmic, mesagerul lui Dumnezeu, finalizez pregătirea pentru crearea sincronizatorilor pe Pămînt și, prin urmare, finalizez procesul de tranziție a întregii omeniri spre un nou nivel de dezvoltare.

Sincronizator (fațadă)

 

Sincronizator (vedere de sus)

 

Și în timp ce geopoliticienii își desenează planurile lor colorate despre viitorul întregii omeniri, construindu-le în conformitate cu spațiul precedent tridimensional, care se împrăștie înaintea ochilor noștri, eu, Marele Maestru, pregătesc un viitor pentru omenire, în  care nu este și nu poate fi relații financiare și economice, căci spațiul patru-dimensional  garantează întregii omeniri interacțiunea cu lumea lui Dumnezeu, în care nu există nici bani, nici diviziuni.

Astfel, este posibil să se prevadă anticipat, că sistemul financiar – economic,  bazat pe petrodolari, se va prăbuși cu siguranță în viitorul apropiat. Cu toate acestea, noul sistem financiar-economic nu-l va înlocui, deoarece construcția și interacțiunea dintre lumi nu se produce pe orizontală, ci pe verticală. Și alte opțiuni pentru dezvoltarea lumii nu există. Nu a rămas mult de așteptat.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один + два =