Sveatoslav Mazur: Domnilor, e timpul să ne apucăm de lucru!

Fiecare om, care se va afla în sincronizare timp de cel puțin 5 minute, își va schimba viața în conformitate cu noua ordine mondială. Astfel, sincronizatorii vor deveni principala parte semantică a noii ordini mondiale. Și, desigur, ei nu pot deveni un loc de profit sau de influență. Acestea  trebuie să fie disponibile oricui, indiferent de statutul, religia, venitul, culoarea pielii sau tipul de sînge.

Înaintea sincronizatoarelor toți sunt egali, și adulții și copiii. De aceea, ei vor deveni proprietatea fundației noastre. Iar fundația va garanta, că fiecare om va fi capabil în conformitate cu planul lui Dumnezeu să aibă ocazia de a se alătura gratuit noii ordini mondiale.

Anume de aceea este necesar ca lumea întreagă să colecteze bani pentru sincronizatori, fără condiții prealabile. Chiar și banii corporațiilor separate vor însemna nu mai puțin, decît donația minimă a unui pensionar. Deși, desigur, orice investire financiară va fi înregistrată în biroul ceresc și în contabilitatea noastră.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × четыре =