Sveatoslav Mazur: Cine va birui pe Pămînt: Dumnezeu sau diavolul?

În lumea modernă manifestată există doar două proiecte: unul diabolic, celălalt Divin. Care  dintre ei va cîștiga, o astfel de viață ne așteaptă pe noi toți în viitor.

Proiectul diabolic se numește transumanism. Proiectul Divin se numește Translotos. Aceste două proiecte sunt opuse în sens. Translotos poartă ideea iubirii și a vieții veșnice. Transumanismul poartă ideea de agresiune și de moarte.

Astfel, putem afirma faptul  luptei necontenite a două principii: vieții și morții. Cine va cîștiga, acela și va conduce pe Pământ în următorii o mie de ani. Dacă va birui ideea transumanismului, o mare parte a omenirii va fi în curînd eliminată. Pe Pamînt, va rămîne  doar rezerva de aur — 144 de mii de oameni care au trecut deja intr-o nouă calitate și o nouă dimensiune. Toți ceilalți oameni vor muri, pentru că transumanismul nu implică viață  vie. Acesta este un intelect artificial care este incompatibil cu lumea vie  a materiei spirituale.

Dacă   în zilele următoare noi vom reuși să transformăm situația în conștiința oamenilor, atunci, poate și restul omenirii vom reuși să salvăm. Dar pentru aceasta va fi necesară implementarea completă a proiectului Translotos. Adică de creat ecluze  — sincronizatoare, care vor transfera toți oamenii de bunăvoință din matricea diavolului în matricea lui Dumnezeu.

Sincronizator

Sincronizator (vedere de sus)

 

Eu, Marele Maestru, Sveatoslav Mazur, am creat condițiile pentru o astfel de tranziție. Dar pentru ca aceste condiții să fie îndeplinite, oamenii de bună voie trebuie singuri să realizeze legea liberei alegeri ori dorințe. Ei înșiși trebuie să renunțe de la diavol și să accepte puterea absolută a lui Dumnezeu. Și pur și simplu nu este altă cale. Ea nu există. Așa funcționează lumea.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 2 =