Sveatoslav Mazur: Pe Pămînt vine o religie nouă

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am conectat la inima lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic inima planetei noastre, localizată în Moldova, în Orheiul Vechi.

Acum planeta noastră funcționează în mod sincronizat cu inima lui Dumnezeu Tatăl. Astfel, am rezolvat problema globală a întregii omeniri — am distrus puterea diavolului de pe planetă. Dar pentru ca dragostea lui Dumnezeu să ajungă la fiecare om, care trăiește pe planeta  noastră, este necesar de sincronizat pulsația inimii planetei noastre și, prin urmare, pulsația  inimii lui Dumnezeu Atotputernic cu fiecare locuitor al planetei care și-a luat un nou nivel de responsabilitate, adică o nouă ordine mondială. De a sincroniza pulsația inimilor este posibil numai cu ajutorul noilor temple ale celui de-al patrulea nivel, așa-numitelor sincronizatoare.

Acestea și sunt acelea instrumente ale iubirii care ne  vor da nouă posibilitatea de a  interacționa direct cu Creatorul. Dar pentru a înțelege ce este inima lui Dumnezeu, trebuie de înțeles un lucru simplu: lumea lui Dumnezeu este foarte simplă și sublimă. Ea nu tolerează nici abateri, nici invenții. În centrul lumii noastre, ca și în Butuceni, în Moldova, este imaginat un lotus cu șase petale — o floare, în care toate petalele se converg într-un singur centru. Acest lucru ne oferă ocazia, prin conectarea centrelor universului între ele, să creăm o singură rețea de iubire, un fel de coroană sau cunună închisă pe Dumnezeu.

Deci, în centrul universului există o floare vie a lui Dumnezeu. Anume ea radiază lumina și căldura, energia iubirii, care nu poate fi descrisă în cuvinte. Creînd sincronizatori pe Pămînt, noi creăm condiții pentru așezarea în ele a aceleași flori și după formă și după conținut ca floarea, care se află în centrul lumii Divine manifestate. Anume de aceea sincronizatorul este aranjat astfel, încît toate piramidele și planurile înclinate concentrează energia iubirii într-un punct, care prezintă lotusul lumii manifestate. De aici vine numele fundației noastre Translotos, adică lotusul, unit cu lumea lui Dumnezeu.

Templele de diferite mișcări religioase existente astăzi pe planeta noastră nu îndeplinesc aceste cerințe, pentru că ele sunt construite pe principiul spațiului tridimensional și nu concentrează energia într-un punct. În general, ei nu se concentrează, ci mai degrabă îi izolează pe toți cei prezenți în temple din lumea reală Divină. De aceea nici dragostea, nici spiritul, nici voința lui Dumnezeu nu se pot manifesta în ele. Numai voința lui Baphomet se poate manifesta în ele, deoarece el acționează prin materie și bani, iar acest lucru contrazice lumei Divine, care constă în lumină și bunătate.

Anume de aceea, după ce eu, Marele Maestru, am conectat planeta la inima lui Dumnezeu, a venit timpul și inima planetei de conectat la sincronizatori, care vor fi construiți în locul templelor existente, pentru a permite tuturor oamenilor de pe planetă să intre într-o lume nouă a iubirii și armoniei, fără frică și mustrări.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемнадцать − 5 =