Sveatoslav Mazur: Noua concepție de dezvoltare este dată de Dumnezeu Atotputernic

Este imposibil de a inventa o ideologie sau o concepție nouă a dezvoltării lumii. Chiar și iudaismul a fost primit din exterior, ca și toate celelalte religii și gînduri. Omul nu poate genera idei, deoarece el face parte dintr-un singur spațiu Divin care a fost deja creat pînă la el. De aceea și oamenii de știință nu creează, ci doar încearcă să descopere legile și regulile care există deja pînă la ei. De ce pe noi ne încearcă să forțeze în mod constant să acționăm așa cum doresc unii reprezentanți ai comunității umane?

Doar pentru că acești reprezentanți sunt conduși de frică.  Ei au furat resurse din umanitate. Ei au creat comunități criminale și au săvîrșit crime masive pe Pămînt — ucideri și genocid. Și acum, cînd a venit timpul să răspundă pentru acțiunile lor, ei, în frică, încearcă să se ascundă, îți sapă găuri sau își construiesc orașe plutitoare, încercînd să se izoleze pe dînșii, bunii, de la problemele viitoare. Dar adevărul este că este imposibil să te izolezi într-o bancă goală, care astăzi este planeta noastră.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, mesagerul Domnului Tatălui Atotputernic, am creat deja o nouă matrice mondială de nivelul patru, conform planului lui Dumnezeu, și în timpul seminarului am conectat-o la inima Tatălui Atotputernic în centrul universului. Astăzi toți criminalii planetari se află într-un spațiu închis. Nu au unde să se ascundă. Să dezlănțuie un al treilea război mondial ei nu vor reuși. De a se salva de la judecata lui Dumnezeu tot nu se va primi.

Ce rămîne lor să facă? Doar un lucru — să vină cu o mărturisire, să se pocăiascăi, și, poate și pentru ei se va găsi ceva în noua realitate. Mulți pot spune: cît de mult îi poți ruga să se predea și să se pocăiască. În popor există o vorbă: cît nu vei hrăni lupul, el oricum privește în pădure.

Nu, eu cred, că majoritatea dintre ei pur și simplu nu își dau seama de semnificația evenimentelor care au loc deja. Și nu am de gînd să acționez prin metodele lor de teroare și furt. Dar faptul este că lumea a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare, și domeniul lor de activitate în continuă scade. Desigur, un șobolan, gonit într-un colț, se aruncă spre adversarul lui. Dar acest lucru nu este posibil în cazul nostru. Dumnezeu Atotputernic este departe, și forțele nu sunt egale. Insectele oricum vor arde în focul Duhului. Nu e de dorit sînge suplimentară,  dar din moment ce acești spiriști se hrănesc numai cu sîngele popoarelor, atunci acolo și li-i drumul.

Ideologia satanismului s-a epuizat. Puterea a trecut în mîinile Tatălui Atotputernic. Principiul «divide și cucerește” nu mai acționează în fața pericolului universal extern. Omenirea nu are nici o alternativă cum să se unească într-o singură esență sub îndrumarea lui Dumnezeu. De aceea noul principiu «uniește și domnește» captează în mod constant mințile oamenilor. Pentru a uni oamenii într-o singură esență, este necesar să le aducem la o singură vibrație Divină. Numai sincronizatorii sunt capabili de acest lucru. În viitorul apropiat, anume ele vor devein baza noii ordini mondiale.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − один =