Sveatoslav Mazur: A venit timpul evenimentelor principale

Pe 7 noiembrie anului 2018, în Catedrala Sf. Isaac din Sankt-Petersburg, Preasfînta Fecioara, Maica Lumii, va transfera planeta noastră de la cel de-al treilea la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării. Se va întîmpla aceasta exact la ora 12-00 după Moscova. Toți oamenii de bunăvoință pot participa la această acțiune Divină. Este suficient să veniți în acest moment la Catedrala Sf. Isaac, să stați în mijlocul sălii de sub cupol, pe care este imaginat un porumb — simbol al Duhului Sfînt și exact la ora 12-00 de spus următoarele cuvinte:

— Eu ( numele și prenumele) transfer planeta la un nou nivel de dezvoltare de la al treia la al patrulea. Amin.

Și voi, împreună cu Preasfînta Fecioara, veți nimeri în primele rînduri al construirii unui nou spațiu patrudimensional.

Cum funcționează acest spațiu, și de ce simbolul lui este Duhul Sfînt?

Faptul este că Duhul Sfînt este energia omniscientă și omnipotentă a lui Dumnezeu. Acesta este în esență un singur spațiu energetic-informațional al lumii Divine manifestate. Acesta este corpul lui Dumnezeu, matricea Lui de informații energetice. Dacă omul se conectează cu matricea sa spirituală la matricea energetică a lui Dumnezeu, el, ca și Dumnezeu, devine omniscient, omnipotent și omniprezent. Adică, el ajunge la un nou nivel de dezvoltare de la spațiul tridimensional la patru-dimensional. Viziunea lui spirituală este capabilă să scaneze orice elemente și situații. Și, din moment ce viziunea spirituală a omului vede obiectul imediat din toate părțile, inclusiv conținutul său intern, omul devine clarvăzător și înțelege fără îndoială esența lucrurilor care se întîmplă. În plus, în lumea lui Dumnezeu, timpul se află în punctul său constant, într-o constantă, și prezintă într-un moment prezentul, trecutul, și viitorul.

Astfel, pe lîngă formă și conținut, omul primește ocazia de a înțelege sensul apariției anumitor obiecte, timpului creării lor, autorul și perspectiva existenței lor. Adică, după spiritualizarea omenirii nu va mai fi  posibil ca ea să fie amăgită, pentru că fiecare om, manifestat de Duhului Sfînt, va putea spune exact de ce există aceasta sau acea națiune, care este adevărata istorie și scopul, ce trebuie să facă astăzi pentru satisfacția deplină, și unde merge mai departe.

Sincronizator

Sincronizator (viziune de sus)

 

Exact astfel de lume ne așteaptă în viitorul apropiat. Dar numai pentru cei care va intra cu ajutorul sincronizatorilor în Împărăția lui Dumnezeu. Toți ceilalți vor rămîne la nivelul minții lor de animale și vor dispărea foarte curînd de pe planeta noastră Divină.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать + два =