Sveatoslav Mazur: Dezvoltarea lumii nu este posibilă fără sincronizatori

La 31 octombrie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am conectat inima planetei, situată în Moldova, în Orheiul Vechi, la inima lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic cu o legătură neîntemeiată. Astfel, pe Pămînt din nou a triumfat ordinea lumii Divine. Dar, deoarece oamenii s-au obișnuit cu condițiile de viață în lumea satanică tridimensională și nu au viziunea spirituală Divină, ei s-au găsit în rolul orbilor, rătăciți în întunericul noii ordini mondiale.

Astfel, este necesar să constatăm faptul, că în cer și pe pămînt acuma s-a stabilit un spațiu unic, în partea caruia se află oameni complet dezorientați. Ei nu au ocazia să iasă la un nou nivel de dezvoltare, deoarece nu cred în nimic, și ei înșiși nu reușesc să-și dea seama de faptul, că, așa cum spun oamenii în popor, este mai bine să vedem o data, decît să auzim de o sută de ori. În această stare Pămîntul nu va rămîne prea mult, deoarece circumstanțele noii lumi patrudimensionale necesită decizii rapide și clare.
Fără a înțelege sensul a ceea ce se întîmplă și fără a genera idei noi, foștii proprietari ai lumii au scos din arhivă calchierile sale vechi a evenimentelor care s-au întîmplat deja odată și încearcă să le reanimizeze, aplicîndu-le ba la un eveniment,  ba la altul. Dar aceste calchieri deja nu funcționează, pentru că lumea nouă, creată de Dumnezeu, nu coincide în niciun fel cu realitatea din trecut, fiindcă realitatea trecută se află la al treilea nivel, iar cea nouă este pe a patra. Este suficient să ne imaginăm o clădire cu mai multe etaje pentru a înțelege evenimentele,  care au loc pe Pămînt. Etajul al treilea s-a epuizat atît în ​​sens, cît și în conținut. Energia vieții a trecut la etajul al patrulea, iar trecerea la etajul al patrulea este posibilă numai printr-o mică deschizătură, prin poarta de intrare, prin reformatare, pentru că «este mai ușor ca o cămilă să treacă prin ochiul unui ac, decît ca un bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu».

Agonia guvernului existent s-a început deja. Liderii orbi încep să se omoare unul pe altul pentru a-și convinge pe ei, cei buni, că puterea este încă în mîinile lor. Dar nu este așa. Lumea Pămîntului este imposibil să cobori din nou  în abis. Ea s-a unit cu cerul într-un singur sistem. De aceea eu afirm, că sistemul de sincronizatori – ecluze trecătoare  în lumea lui Dumnezeu, vor trebui să se construiască în mod inevitabil, pentru că nu există o altă cale și nu va exista.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать + 7 =