Sveatoslav Mazur: Este posibil de salvat viața lui Vlad Plahotniuc, condamnat la moarte?

Într-una din articolele mele eu am scris despre aceea, ce  ar trebui să facă Plahotniuc pentru a-și salva viața. Eu deja am povestit, că foarte curînd va veni timpul, cînd șobolanii vor începe să se omoare unul pe altul, măturînd urmele crimelor sale financiare, economice și altele.

Timpul a venit.  Și din moment, ce lumea mult timp a fost condusă de băncile transnaționale, ei au construit un sistem de grămădire a banilor în băncile lor cu mîinile elitelor naționale. Ei i-au permis să fure atît, cît de mult puteau, înțelegînd, că, în primul rînd, aceste resurse furate vor nimeri pe conturile tot acelor bănci. În al doilea rînd, și cel mai important, ei foarte bine înțelegeau faptul, că în orice moment vor putea să-i elibereze pe acești dictatori naționali îndată ce va veni timpul pentru a strînge roada. Momentul acesta a sosit.

https://www.youtube.com/watch?v=At37VTAksyE

Donald Trump a primit mandatul de a distruge sistemul de dolari. Primele victime vor fi, desigur că, elitele naționale. Pentru că și-au îndeplinit misiunea — au strîns bani de la popoarele lor, ceea ce înseamnă că ei pot merge în siguranță în lumea ceea. Și, cel mai important, trebuie să înțelegem, acolo, în spațiul diabolic tridimensional, nu este loc pentru a se ascunde.

Deci este posibil de salvat pe Vlad Plahotniuc și echipa lui de la moartea inevitabilă? Desigur, e posibil, dacă de pus pe ei sub protecția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Veți spune, cu ce au meritat acești ticăloși și draci un astfel de privilegiu? Și veți avea dreptate. Nu au meritat încă cu nimic. Dar aduceți-vă  aminte istoria lui Isus Hristos, cînd un criminal inveter, care a fost condamnat la moarte, i-a spus tovarășului său care a continuat să-l blesteme pe Isus Hristos: “ori tu nu te temi de Dumnezeu, cînd singur însuși ești condamnat la același lucru, și noi suntem condamnați cu dreptate, pentru că demnitatea am primit-o după faptele noastre, iar El nimic rău nu a făcut. Adu-ți aminte de mine, Doamne, cînd Vei veni în Împărăția Ta!” Ce i-a spus atunci Isus Hristos? «Acum vei fi cu Mine în rai».

Desigur, nu mă refer la ideea de moarte împreună cu Plahotniuc. Avem la moment scopuri diferite cu el. Eu am mîntuirea lumii, iar el are interese egoiste în lumea diavolului. Dar știu că în suflet fiecare om este Divin și are mereu o șansă la mîntuire. Și această șansă este legată de posibilitatea de a sluji lui Dumnezeu. Cred că Vlad Plahotniuc nu va rata această singură șansă. Lucrul este important și esențial. Primii sincronizatori ar trebui să fie construiți conform planului lui Dumnezeu în Moldova. Oare nu este acest lucru dumnezeiesc în slava lui Dumnezeu Atotputernic?

Sincronizator

Sincronizator (viziune de sus)

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать − двенадцать =