Sveatoslav Mazur: Babilonul va fi distrus

7 noiembrie 2018, la ora 12-00 după ora Moscovei, lumea  va trece în faza activă a eliminării ideei celei de-a Treia Roma, a Noului Babilon, a Noii Khazaria și, evident, a tronului papal cu ideea cea  abraamică, cabalistică.

Deși este necesar să clarificăm. Eu știam, că acest lucru se va întîmpla în anul 2018, dar nu știam, că procesul va fi atît de rapid. Faptul este, că toate aceste idei ar fi trebuit să fie eliminate acum cinci sute de ani în urmă. Și din moment, ce dezvoltarea lumii are loc în conformitate cu planul lui Dumnezeu nu pe orizontală, ci pe verticală, cel mai înalt titlu al autorității Divine pe Pămînt trebuia să treacă drept în mîinile domnitorului moldovean Ștefan cel Mare. Ce, în principiu, și s-a întîmplat în mod formal după nunta lui cu singura moștenitoare a tronului Bizantin, Maria Mangupsky (Paleolog).

Astfel, încă în anul 1492, cînd s-a încheiat calendarul ortodox al Pascalei, trebuia să se întîmple apocalipsa, adică spiritualizarea întregii omeniri și trecerea ei la un nou nivel de dezvoltare. Aceste imagini ale planului lui Dumnezeu încă s-au păstrat pe fațadele tuturor fără de excepție mănăstirilor moldovenești din vremurile celea. Cea mai înaltă autoritate asupra lor este indicată ca un porumb alb — simbolul Duhului Sfînt, așezat pe tronul puterii absolute.

Adică puterea pe Pămînt direct prin Duhul Sfînt trebuia să fie exercitată de Dumnezeu Atotputernic însuși. Dar tocmai aceste forțe au ieșit împotriva autorității lui Dumnezeu, care chiar și astăzi încearcă în zadar să îndrume toată omenirea în același scenariu diabolic. Acesta este în primul rînd Vaticanul, care a lansat ideea «Moscova — Roma a treia» prin reprezentantul său Sofia Paleolog și secta iudaizatorilor (cabaliștii), care au întreținut această idee cu bani și operațiunile lor ascunse.

Astăzi noi umărim  încercările acelorași structuri de a distruge ideea lui Dumnezeu. Adică cu depunerea tot aceluiaș Vatican și a iudaizatorilor încearcă s-o unească pe Moldova, moștenitoarea  tronului Bizantin, cu Romînia, care a fost creată artificial pentru această sarcină. Același Vatican și structurile lui evreiești împărtășesc Biserica Ortodoxă Rusă și încearcă să construiască un nou Ierusalim pe teritoriul ei canonic.

Bineînțeles, că,  avînd finanțe uriașe, furate de la întreaga omenire în timpul celor 500 de ani de guvernare, aceste structuri cred că vor putea rezolva această de sarcină globală. Singurul lucru, pe care ei nu-l înțeleg este, că forțele lui Dumnezeu sunt infinite, și ceea ce El a permis odată să facă nu se va întîmpla a doua oară.

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, singurul proprietar de drept al titlului de cel mai înalt moștenitor magic al tronului ​​Bizantin pe Pămînt , Regele Regilor, declar, că după 7 noiembrie anului 2018, planul meu de eliminare  lumii diabolice va intra în faza decisivă. Toți cei care vor mai  încerca din nou să schimbe planul Divin pentru schimbarea dezvoltării a planetei noastre, vor fi pedepsiți fără milă de judecata lui Dumnezeu, iar cei care încă nu au realizat acest lucru, vor primi o lecție bună pentru viitor.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + 6 =