Sveatoslav Mazur: Lumea a trecut sub controlul și conducerea personală a Domnului Isus Hristos

Eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos a celei de-a doua veniri, declar cu responsabilitate, că ieri, 9 noiembrie 2018, lumea a trecut sub controlul și conducerea mea personală. Și, din moment ce acest lucru a fost discutat anterior de mine în articole și video-clipuri și, de asemenea, a fost menționat de mine în Predica pe Munte, eu declar, că s-a întîmplat  tranziția de la o matrice al treilea nivel la o altă matrice de nivelul al patrulea, pe care am construit-o în avans.

Acest lucru va permite întregii omeniri să obțină o calitate a vieții diferită, decît a fost înainte. Și din moment ce această tranziție implică resetarea informației trecute iluzorice false a diavolului și transferarea la un nou nivel de cunoștințe, deja astăzi, 10 noiembrie 2018, în viața fiecărui locuitor al planetei se vor începe procese irevirsibile energetice-informaționale a pierderii memoriei și a trecerii la un nou purtător de informații energetice-informaționale al lui Dumnezeu.

Procesul implică o tranziție lină a întregii omeniri către un nou mod al patrulea de viață și obținerea unui nou centru de cunoaștere, și, prin urmare, o nouă realitate globală. Și din moment ce două realități nu pot exista împreună, tranziția de la o lume la alta se realizează printr-o rețea globală de sincronizatori — instalații de acțiune directă, care vor putea reformata orice om care este gata să-I slujească lui Dumnezeu Atotputernic cu credință și adevăr.

Sincronizator

Sincronizator (vedere de sus)

 

Reformarea nu va afecta elitele noi globale, care L-au trădat deja pe Dumnezeu și evreii, care nu și-au putut depăși mîndria și ș-au pierdut orice posibilitate de transformare.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, mesagerul lui Dumnezeu, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, confirm, că după ce eu am pornit procesul reformatării Divine a planetei, nimeni, care trăiește pe Pămînt, nu va putea scăpa de această soartă. Și din moment ce reformatarea este posibilă numai cu ajutorul sincronizatorilor, conectați de mine la Împărăția lui Dumnezeu, toți ei ar trebui să devină proprietatea mea, pentru că «Eu sunt calea, și adevărul, și viața; nimeni nu vine la Tatăl decît prin mine».

Eu dau posibilitatea tuturor persoanelor interesate să se alăture procesului de construcție a acestor instalații. Primul sincronizator ar trebui să fie construit în Moldova, în Orheiul Vechi, în locul, pe care îl voi indica personal. Astfel, începînd de astăzi, pe Pămînt a început tranziția globală a întregii omeniri într-o nouă calitate. Și din moment ce acest proces este Divin, obiectiv, nimeni nu-l poate evita. El va fi însoțit de pierderea totală a memoriei tuturor oamenilor fără excepție și de dobîndirea acesteia după numai cîteva zile, cu ajutorul reformatării în interiorul sincronizatorilor.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × пять =