Sveatoslav Mazur: Noi trăim într-o realitate distorsionată

De ce oamenii pe Pămînt nu pot realiza semnificația evenimentelor, care au loc? La urma urmei, faptul este, că lumea, care ne înconjoară, nu este atît de complicată. Dar, pentru a realiza acest lucru, ar trebui să ne amintim unele absurdități din viața noastră.

Ați avut vreodată așa ceva, ca, aflîndu-se într-un vis, vă rezolvați o problemă sau ați fost participant al evenimentelor, care v-au fost aproape de spirit și extrem de ușor de înțeles? Dar, întorcîndu-vă la conștiința curentă dimineața, adică trezindu-vă, voi nu puteți găsi nicidecum logica în visul d-stră, și tot ceea ce se întîmplă acolo vi se pare absolut lipsit de logică.

Deci, interacțiunea dintre lumi respinge logica străină. Dacă d-stră vă aflați în lumea lui Dumnezeu, atunci totul este clar și înțeles, căci în lumea lui Dumnezeu nu există nici secrete, nici distorsiuni. Ea este construită pe principiul unor forme geometrice omogene, care se montează strîns și cu siguranță una cu alta. Anume de aceea în lumea lui Dumnezeu nu există nici minciună, nici o distorsiune sub nici un sos.

În lumea noastră modernă nu există adevăr, deoarece ea este creată în opoziție cu cea Divină din figurile geometrice, care nu se potrivesc împreună. Ea a fost inițial concepută de diavol, ca o  lume de sclavi și minciună. Anume de aceea, atunci cînd îi povestești omului  despre dragoste și sens, el se uită la tine ca un  bou la o poartă nouă. Căci  starea lui este aceeași, ca și cum  el s-ar fi trezit și nu poate să-și dea seama despre ce i se vorbește.

Foarte curînd se va întîmpla tranziția planificată de la lumea diavolului la lumea lui Dumnezeu. Oamenii se vor afla într-o realitate diferită, cu creiere complet diferite. La urma urmei, în timpul trecerii dezvoltării sale în lumea lui lucifer, omul și-a dezvoltat o anumită imagine a universului, creată din minciuni și o realitate răsucită. Această imagine a universului se va afla în mintea omului pînă cînd el nu va trece reformatarea cu ajutorul sincronizatorului. Cu toate acestea, dacă el nu va face acest lucru, el nu va putea să existe în realitatea nouă, deoarece se va comporta inadecvat, ca un nebun.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − восемнадцать =