Sveatoslav Mazur: Poporul evreu va deveni în curînd victimă a auto-înșelăciunii

Oamenii continuă să se gîndească cu paradigmele satanismului, cu paradigmele nopții cosmice a minciuniii și înșelăciunii. Dar lumea a trecut deja sub controlul și îndrumarea personală a Atotputernicului Dumnezeu.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am restaurat conexiunea vremurilor, am restaurat nucleul spiritual al planetei și, conform voinței lui Dumnezeu, am transferat toată omenirea la un nou nivel de dezvoltare. Acum rămîne pentru ca omenirea să-și deschidă ochii, să scoată ochelarii de soare a lui lucifer și să vadă o lume nouă. Dar aceasta  nu este o sarcină atît de ușoară, cum pare la prima vedere.

Omul a fost obișnuit pentru vederi străine asupra vieții. El a fost constrîns de ideea de dezvoltare, care nu are sens. El a fost umilit nedrept prin constrîngerea ideii dreptului de întîi născut nu al lui Dumnezeu, ci al maimuțelor și al întoarcerii nu la Dumnezeu, ci la inteligența artificială.

Acum structurile diabolice impun termenele pentru transferul întregii omeniri către o nouă formă de existență, la inteligența artificială și la tabăra de concentrare digitală.

Dar timpul acțiunii sataniștii au ratat. Deși se grăbeau, ca întotdeauna, cu viteză maximă.

Timpul judecății lui Dumnezeu a venit. Evreii vor plăti pentru șantaj. Ei nu vor construi cel de-al treilea templu al lui Solomon și nu vor prelua Ucraina și lumea ca întreg, deoarece Dumnezeu este deja pe Pămînt și judecă Judecata Lui.

Ziua cosmică care s-a început sugerează dezvoltarea întregii omeniri în următoarele trei mii și jumătate de ani. De aceea toate instrumentele lumii diabolice vor fi eliminate în lunile apropiate. Și poporul evreu, ca purtător al ideii satanismului, va fi distrus, pentru că nu înțelege ce face.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять − 5 =