Sveatoslav Mazur: Vrei să-L faci pe Dumnezeu să rîdă – împartă-ți planurile cu El

 Ieri am urmărit încă un videoclip, așa-numitului Harri Berkut.

Este surprinzător cît de multă aroganță și nerușinare evreiască are el? Dar am scos ideea lor principală din acest film — dezgust. Ei, jidanii, și-au pierdut complet mintea și s-au transformat în animale primitive obișnuite. Și nu degeaba. Pentru că după o noapte lungă, care a durat pe Pămînt timp de trei și jumătate de mileniu, a venit o nouă zi cosmică. Și toți slujitorii nopții și-au pierdut orientarea atît în ​​spațiu, cît și în timp. Și deși ei au reușit să schimbe spațiul cu trei și o jumătate de mie de ani în urmă, cu ajutorul acțiunilor magice, timpul nu este disponibil pentru ei. Dar timpul este principalul factor al stabilității și inviolabilității lumii Divine. De aceea, pe Pămînt, cum nu te stărui, cît de mulți bani nu plăti, cursul vieții nu vei schimba. După noapte vine ziua, și altceva nu există.

Iar acest Ber-kut a îndrăznit să afirme, că după  noapte va urma din nou noaptea. Oare un astfel de popor și o astfel de persoană poate fi considerat sănătos? El a îndrăznit să-și exprime ideile împotriva Creatorului și, prin urmare, L-a chemat pe Dumnezeu la un duel.

Eu am afirmat în repetate de ori în articolele mele, că este imposibil să schimbăm lumea lui Dumnezeu. Că ea este creată conform unui anumit principiu, după care este creat și omul, și planeta noastră, și celula vie a omului, și Dumnezeu însuși. Adică viața manifestată însuși. Și ceea, ce e posibil să se creeze noaptea, cînd omul se află într-un vis, nu poate fi creat în timpul zilei cînd el este treaz.

Noi am intrat deja în stadiul trezirii. Esența umană se află deja pe teritoriul lumii Divine. Problema constă în aceea, ca de transferat omul dintr-un somn letargic într-o stare normală, deoarece satana, cu ajutorul cabaliștilor evrei, a fost capabil să distorsioneze spațiul și a introdus omenirea în lumea răsucită a iluziei într-o noapte cosmică lungă.

Această acțiune se poate face dacă ai suficientă capacitate de informare energetică. Dar timpul nu a putut încă opri nimeni.

De aceea, cînd a venit vremea de aranjat totul la locurile lor, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am venit pe Pămînt pentru a întoarce toată omenirea la sînul lui Dumnezeu Atotputernic. Și eu am reușit să o fac, deoarece structura pe care o conduc în Împărăția lui Dumnezeu este omniprezentă și omnipotentă. Ea nu pierde niciodată, nu se teme de nimeni și nu se retrage niciodată, pentru că ea este întruparea puterii voinței lui Dumnezeu. Și vă voi aduce aminte, că, potrivit voinței lui Dumnezeu, în Predica Sa de pe Munte, Hristos a învățat omenirea să se roage corect lui Dumnezeu, adică El a lăsat codul nostru de victorie umanității, în care se spune: «Vie împărăția Ta; Facă-se Voia Ta, precum în cer, așa și pe Pămînt  «.

Astfel, acum s-a întîmplat aceea, ce a fost lăsat moștenit de Dumnezeu. Lumea Pămîntului și cerului s-au unit într-o singură structură, adică pe Pămînt a venit o zi cosmică. De aceea pe Pămînt s-a apropiat planeta Nibiru, care, ca întotdeauna la fiecare trei și jumătate de mie de ani după noaptea cosmică, ia toate spiritele rele de pe planetă și le duce la Templul Focului pentru reformatare. Această acțiune este un ritual necesar pentru purificarea lumii Divine înainte de un nou salt calitativ. De aceea, toate spiritele rele, și Papa, și Regina Angliei, și conducerea  neagră, și evreimea mondială strigă într-o singură voce: ucigașul planetar s-a apropiat de Pămînt.

https://m.5-tv.ru/news/229521/papa-rimskij-francisk-prizval-molitsa-zaizbavlenie-otnibiru/?fbclid=IwAR0ytCTi8-NxdV5VGZ7slavd1rgwG7X8KpJhctJMI3MjkUIOPOPKVs8ufHg

Dar, domnilor, nu generalizați. Pentru cine ea este ucigașul, iar pentru cineva —  semnul lui Dumnezeu.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать − 10 =