Sveatoslav Mazur: A venit timpul construirii ordini noi mondiale

A venit timpul petru ca  întreaga omenire să recunoască faptul, că noaptea cosmică s-a sfîrșit, și că s-a început o zi cosmică lungă, care pe Pămînt va dura trei și jumătate de mileniu. Zorile cosmice au adus tendințe noi omenirii. Prăbușirea fostei ordini mondiale, construite pe paradigmele nopții cosmice, a părăsit iremediabil planeta noastră. Cu el a părăsit planeta și ideile legate de religiile abraamice, cu minori și lumînări.

A sosit timpul luminii Divine să stea în fruntea noii ordini mondiale. Timpul demonilor s-a terminat. A venit vremea îngerilor. Și acest lucru trebuie să fie realizat. Nu este nici un sens  de reparat lumea, care nu se va întoarce niciodată. El a părăsit irevocabil planeta. A venit  timpul să construim o nouă realitate în funcție de noile condiții ale vieții. Și cu cît de repede noi vom înțeleg lucru, cu atît va fi mai bine pentru noi.

Desigur, oamenii și organizațiile, care sunt obișnuiți să-și creeze treburile întunecate sub acoperirea nopții, nu vor să renunțe, nu vor să dea frîiele guvernului. Dar ei nu mai pot și ține puterea în mîinile sale. Acesta nu este nivelul lor. Lumea a ajuns deja sub îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Ierarhiile Lui au intrat în drepturile lor legale pe planeta noastră conform noile condiții de viață.

Lumea a trecut printr-un salt cuantic și este acum un sistem calitativ nou, conform voinței lui Dumnezeu.

Și asta înseamnă că îaintea omenirii s-au deschis oportunități noi. Și dacă în timpul somnului  lung corpul planetei era într-o stare somnoroasă, inactivă, acum a trecut în mișcare activă. Și noi, oamenii, nu trebuie să amestecăm în activitatea lui Dumnezeu, pentru că nu putem influența cumva modul în care se desfășoară lucrurile. Dar putem cu siguranță obține reacția inversă a lui Dumnezeu dacă nu înțelegem sensul schimbărilor care au avut loc.

Noi vedem cum se resetează toate instrumentele de gestionare a ordinului mondial anterior. Cum stările și corporațiile artificiale se împrăștie pe cauza principală. Este necesar să realizăm, că principiul «împarte și conduce» în lumea lui Dumnezeu nu funcționează. În lumea lui Dumnezeu există un singur principiu al vieții, al înțelesului și al iubirii. Anume acest principiu va prevala în viitorul apropiat în construirea ordinii noi mondiale.

Este necesar să înțelegem că Dumnezeu Tatăl Atotputernic are suficientă voință și mijloace pentru a aduce toată omenirea la supunere și înțelegere.

Nu trebuie să-L supărăm și să ne măsurăm cu puterile, cu atît mai puțin nu ar trebui să-L șantajăm. Lui nu-I place asta, ca și orice conducător responsabil pentru viață și un număr mare de oameni.

Construirea unei noi ordini mondiale conform voinței lui Dumnezeu se va începe cu restaurarea Heartland-ului, centrului puterii. Centrul puterii pe planeta noastră este Moldova Mare — Moldova Mare, legată direct de Împărăția lui Dumnezeu. Aceasta este inima planetei noastre. De aceea, în Moldova, puterea absolută a lui Dumnezeu Atotputernic ar trebui restaurată și o nouă ordine mondială stabilită atît din punct de vedere geografic, cît și în sens.

Moldova Mare ar trebui să devină nucleul stabilizator al noii structuri mondiale, centrul unificării atît a vestului cu est, încît și a nordului cu sud. Anume Moldova Mare, potrivit Legii lui Dumnezeu, în lunile următoare va arăta semnificația evenimentelor, care au loc pe Pămînt, pentru că prin Moldova Domnul Atotputernic va începe să-și manifeste voința puternică.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Rege al Regilor, am transferat deja omenirea la un nou nivel de dezvoltare. Și acum, după voia lui Dumnezeu, încep să construiesc o nouă ordine mondială. Prin mine și dinastia mea Mazur se va manifesta voința puternică a lui Dumnezeu, și numai eu singur știu prin ce cale umanitatea va merge la viața sa fericită.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 1 =