Sveatoslav Mazur: Sinuciderea evreilor este inevitabilă

Fraza cheie a lui V.V. Putin: «Noi, ca mucenicii, vom nimeri în rai, iar ei pur și simplu vor muri», sa dovedit a fi profetică. După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului  Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos a celei de a doua venire, am reușit să restabilesc unicul posibil, etern și indestructibil model al construirii lumii manifestete a Creatorului, orice altă manifestare, cu excepția Planului Divin  pe planeta noastră, pur și simplu nu sunt posibile.

Evreii și-au pierdut lupta sfîrșitului, și trebuie să fie distruși. Așa este construită lumea, ca partea pierdută să părăsească pentru totdeauna, iar cîștigătorul obține totul. Așa ar fi fost dacă evreii ar fi cîștigat. Ei și-ar restabili a treia templu și ar distruge întreaga umanitate pentru binele lor. Dar acest lucru nu sa întîmplat. Toate încercările lor de a dezlănțui un al treilea război mondial sunt lipsite de sens. Deja toți oamenii de pe Pămînt și-au dat seama cu cine au treabă și ce sacrificare sîngeroasă a fost planificată de ei pe planeta noastră.

Eu, Sveatoslav Mazur, am învins diavolul și acum aștept răsplata mea. După ce la nivel global, puterea va fi predată mie pe planetă, eu voi trece la următoarea etapă a acțiunii Divine — construirea unei lumi bune pe Pămînt. Iar acum, în fața ochilor noștri va avea loc imaginea prăbușirii complete și finale a lumii diavolului și auto-distrugerii poporului evreu. Eu am povestit deja, cînd golemul, pe care evreii l-au creat și l-au îndreptat împotriva tuturor oamenilor, nu va atinge scopul, el se întoarce la proprietarii care le-au creat și le ucide, pentru că energia, implicită în el, acționează asupra legea similitudinii: ce vei semăna, aceea și vei culege.

http://indigolotos.info/5831/svyatoslav-mazur-zachistka-planety-pereshla-v-aktivnuyu-fazu.htm

Imaginați-vă o clădire cu mai multe etaje, care este planeta noastră. La etajul al treilea — este lumea noastră existentă, s-a născut un monstru, creat de evrei din energia răului, a urii și pofta sîngelui. Evrei l-au creat pe parcursul tuturor miilor de ani de viață pe această planetă  anume pentru ca acest monstru (golem) să asigure biruință asupra forțelor de lumină  în timpul bătăliei sfîrșitului. Dar iată o nenorocire. Armata noastră a forțelor de lumină a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare, la etajul patru. Ieșirea la acest etaj este posibilă numai cu ajutorul unui lift, cu ajutorul unui sincronizator și numai cu ajutorul rezonanței cognitive. Nu există altă cale.

Se pare că forțele răului au rămas singure unu la unu cu golemul, cu generarea voinței sale întunecate. În acest caz, magia diabolică a alchimiei a lucrat împotriva propriului său  stăpîn. Nimeni nu poate scăpa de pe planetă. Ridicarea la etajul patru este posibilă numai după transferul puterii absolute pe Pământ în mîinile mele. Iar teama de a fi prins și ucis de golem va crește în fiecare secundă. Nu există nici o cale de ieșire. Va trebui să renunțați. Răbdarea golemului s-a terminat. El are nevoie de sacrificii și îi va găsi în cabaliștii evrei care l-au creat. Evrei,  voi ați căzut în capcana pe care mi-ați construit-o pentru mine. Nu vă invidiez.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять + шесть =