Sveatoslav Mazur: Greșeala sataniștilor le va costa scump

După summitul G-20 eșuat și provocarea nereușită a lui P. Poroshenko în Marea Neagră a devenit clar, că sataniștii nu mai știu ce fac . Ei au ratat șansa lor și acum urmează orbește scenariul diavolului, care a pierdut, în esență, orice înțeles.

Dacă în urmă cu 30 de ani a fost posibilă rezolvarea problemei dominării mondiale cu ajutorul expansiunii globale, adică distrugerii concurenților, apoi acum, cînd lumea a trecut la un nou nivel de dezvoltare, adică la un etaj nou al spațiului patrudimensional cu ajutorul expansiunii orizontale, de a rezolva tranziția în altă realitate este pur și simplu imposibil, cît teoretic, atît și practic. Războiul are loc nu între Statele Unite și Rusia, ci între forțele diavolului și forțele lui Dumnezeu, care se află la diferite niveluri de dezvoltare. Acest război este invizibil pentru ochiul uman.
Evreimea mondială a pierdut deja acest război. Este inutil de căutat dușmanii pe teritoriul războiului pierdut, pentru că lumea diavolului ocupa teritoriul întreg al spațiului tridimensional. Iar asta înseamnă să te învîrtești constant într-un singur loc și să-ți muști coada. După cum se știe, de a-și urmări coada este un lucru puțin folositor și, poate fi spus, că un exercițiu fără sens, chiar și pentru un cîine. Cît de mult Trump și Putin, precum și Xi Jinping și Narendra Modi nu vor lupta între ei, această luptă nu va duce la nimic. Aceasta va accelera doar punerea în aplicare a distrugerii fostului sistem mondial. Acum nu are sens de a intra în această luptă, pentru că aceasta este o luptă între zombii globali. Ei se vor distruge singuri unul pe altul și vor elibera loc unei noi realități Divine bune.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − два =