Sveatoslav Mazur: Cum va fi condusă lumea după 25 decembrie anului 2018

Eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos a celei de a doua venire, am transferat deja întreaga planetă sub conducerea lui Dumnezeu Atotputernicul, care controlează planeta cu ajutorul conștiinței, adică cu ajutorul focului Duhului Sfînt. Dar paralel cu acest proces în lumea iluziei foștii conducători ai lumii încearcă să impună lumii presupuse noi tehnologii digitale. Sună amuzant, dar se va prăbuși vesel. Deoarece tehnologiile digitale sunt bune pentru sistemul de control al lumii fizice. Dar cum este posibil să controlezi sufletul uman sau starea spirituală a omului cu ajutorul unui număr? Chiar și fluxurile informaționale pot fi controlate dacă sunt asociate cu creierul și educația.

În ceea ce privește conștiința, ea este în afara corpului fizic. Aceasta este o structură de cîmp. Nu poți suspenda un cip pe ea și nu îl poți închide într-o tabără de concentrare.

Structurile diabolice și-au ratat fericirea lor. Ei și-au ales pentru ei înșiși calea auto-distrugerii. După ce eu, Sveatoslav Mazur, îi voi anula memoria și îi voi arde orice posibilitate de interacțiune între ei în conformitate cu shema veche, pe Pămînt se va începe o adevărată nebunie. Căci toți cei «puternici» ai acestei lumi, care au fost conduși de lucifer prin minte, vor fi ca un zombie pierduți în societate, deoarece centrele lor de control vor fi eliminate pentru totdeauna. Iar pentru a intra într-o altă calitate, ei nu vor avea suficientă energie de foc a Duhului Sfînt, pe care ei cu grijă l-au alungat de la ei înșiși. Prin urmare, lupta lor zeloasă cu Ortodoxia. Căci ei cred că Ortodoxia a lăsat pentru sine o interacțiune posibilă directă cu Dumnezeu prin Duhul Sfînt. În ce ei la fel se înșeală, fiindcă și Ortodoxia, și iudaismul și Islam, sunt produsul lumii anterioare a lui satana. De aceea sunt atît de asemănătoare.

Toate aceste religii în noile condiții ale focului Duhului Sfînt vor fi eliminate ca inutile. La urma urmei, omul va avea o adevărată ocazie de a alege între Dumnezeu și diavol, adică, goliciune. Desigur, omul va alege sensul și dragostea, energia și lumina și va respinge goliciunea pe care i-au impus evreii.

Dacă conexiunea diavolului cu omenirea se desfășura prin poporul ales, acum, cînd această relație viciară în cele din urmă va fi eliminată finalizat, interacțiunea omenirii cu forțele cerești cu Dumnezeu se va desfășura conform planului lui Dumnezeu, prin mine singur, prin Isus Hristos, și de aceea a fost spus, că «Eu sunt calea și adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decît doar prin Mine «.

Acest lucru nu înseamnă deloc, că dacă eu voi muri din orice motiv, conexiunea va înceta. Nu, deloc. Planeta va fi condusă pentru încă o mie de ani și nu vă așteptați ca acest scenariu să poată fi schimbat. În cazul în care semnificația evenimentelor nu va fi realizată în viitorul apropiat și nu vor veni vremurile contactului direct cu reprezentanții lumii anterioare, eu oricum voi continua să lucrez numai într-un mod diferit și nimic altceva. Răbdarea mea s-a terminat. Explicațiile mele despre evenimente ar trebui să aibă un feedback. Dacă nu sunt percepute conform unui scenariu bun, ele vor fi percepute în alt mod, prin voia lui Dumnezeu.

Dacă lumea actuală a fost condusă de satana prin Bafomet, evreii și marionetele lor, atunci, din 25 decembrie 2018, lumea va fi condusă de Dumnezeu, prin mine și prin Ordinul meu Divin, prin 144 mii de războinici ai mei.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − тринадцать =