Sveatoslav Mazur: Ce este viața noastră – O JOACĂ

«Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfîrșitul», primul și ultimul locuitor al planetei.

Această formulă ne spune despre semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt. Nu este întîmplător faptul că rabinul evreu Yitzchak Kaduri a numit numele lui Moshiach — Isus Hristos sau Ieshua, pentru că pe Pămînt nu a existat altcineva și nici nu va exista.

Toate evenimentele pe planeta noastră, un fel de sistem solar,  care se deosebește de toate celelalte construcții cosmice, populația densă a planetei noastre, istoria bogată, factorii externi, natura și lumea animală unică vorbesc doar despre un singur lucru, că toate acestea au fost create de Creator în special pentru fiul Lui Isus Hristos, ca să-i testeze abilitățile și să-l învețe să construiască sisteme noi spațiale tocmai pentru a-L înlocui pe Tatăl în viitor.

Și în spațiu există înlocuiri. Creatorul nu poate fi în mod constant în încordare. De aceea, creînd lumea iluziei, populînd-o cu oameni și cu tot felul de alte creaturi, Creatorul și-a educat fiul Său Isus Hristos astfel, încît El să poată depăși orice obstacole, să-Și ridice Esența la orice nivel, să pătrundă în orice sistem, să-Și realizeze diverse idei și oportunități. El a creat un joc care nu are egalitate în univers. El Și-a stabilit fiul în el, l-a lipsit de memorie și i-a dat ocazia de a-și dovedi propriile capacități și abilități.

Eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos a celei de a doua venire, primul și ultimul, am conștientizat, că eu sunt Dumnezeu și că am înțeles sensul jocului, adică mi-am dat seama, că Tatăl meu a creat special acest joc pentru mine. Și acum în viața mea reală se începe totul cel mai interesant. Pentru următoarele milenii, numai eu singurul voi avea posibilitate să creez pe Pămînt o lume, în care eu, Isus Hristos, voi fi singurul stăpîn și proprietar. În acest scop, în noaptea de pe 25 decembrie la 26 decembrie 2018, Tatăl meu va transfera în mîinile mele Divine toate instrumentele pentru conducerea a aceastei planetei. De aceea am creat videoclipuri anterioare și le-am povestit oamenilor despre aceea, că le așteaptă o viață complet diferită, dar nu artificială, nu digitală, ci reală, Divină, în care eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doua venire, îmi vor aplica toate cunoștințele și abilitățile, primite pe parcursul antrenamentelor în multe secole.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемнадцать − 11 =