Sveatoslav Mazur: Al treilea templu – un morcov pentru evrei

În timpul studierii, cu cît este mai complicată și mai dramatică situația, cu atît este mai bine pentru un student. Dar cînd se termină studiul, se începe viața reală. Toate cunoștințele dobîndite în timpul procesului educațional iluzoriu, sunt aplicate în viața reală. În același mod, ca și cum ați stăpînit profesia de arhitect, după ce ați primit o diplomă, ați începe să construiți obiecte reale.

Dar oamenii nu înțeleg că au afacere cu școala, și atît s-au atras de luptă, încît ei înșiși au început să planifice o nouă lume. Prin urmare, apariția ideii de inteligență artificială. Cînd a fost realizat planul lui Dumnezeu și a fost timpul să respingem procesul de învățare cu toți participanții Lui, acești participanți nu au vrut să se disperseze. Cu toate acestea este posibil de păstrat trupa numai atunci, cînd există un nou repertoriu. În acel moment, creierul inflamat al pseudo-liderilor a început să elaboreze noi planuri globale, în care nu mai există continuarea rasei umane și nici un principiu Divin.

Astfel, este posibil de constatat faptul încercării  de a captura locul definit și construit de Dumnezeu pentru învățămîntul Fiului Său. Cum se va încheia această confiscare pentru evrei și pentru instigatorii lor, s-ar putea doar  ghici.  Ei, nu înțelegînd semnificația a ceea ce se întîmplă și avînd în fața lor planul anterior de dezvoltare și învățării a lui Isus Hristos, s-au adunat pentru a construi al treilea templu al lui Solomon, fără să-și dea seama, că Dumnezeu nu intenționa să-l construiască. Ideea construirii celui de-al treilea templu era ca o stea călăuzitoare deasupra orizontului și, îndemnînd poporului evreu să creeze o intriga de luptă pe planetă, sau ca un morcov, care se află în fața unui cal.

Dar acum, cînd intriga nu mai este necesară, și în mîinile mele Tatăl meu Atotputernic  pe 25 decembrie 2018 va transmite instrumente noi de dezvoltare, această idee nu este doar dezgustătoare în sens și conținut, ea este absurdă și în primul ei principiu.

Vor înțelege acest lucru evreii? Nu cred. Căci în această privință a fost construită întreaga idee a alegerii lor. Acum, ei nu sunt capabili să înțeleagă totul ca o piesă, ca un joc. Mai mult decît atît, este nesuportabil de greu transportatorilor cunoștințelor secrete și obiectivelor celor mai înalte a întregii omeniri de luat rămas bun de la mîndria lor. Dar va trebui să facă. Este suficient de realizat un astfel de fapt că, dacă Tatăl Atotputernic a construit acest sistem solar special pentru mine, Fiul Său, oare nu va găsi El mijloace pentru să-l curățe de popor dăunător care și-au îndeplinit deja misiunea în mulțime?

Nu vă faceți griji cu privire la viitor. El este frumos. Eu voi construi o lume nouă și absolut corectă, în care toți locuitorii planetei vor trăi confortabil pe Pămînt. Și pentru evrei eu am avut un plan special de acțiune. Dar ei l-au ignorat, punîndu-se astfel în afara legii. Ei au creat o forță care contrazice în mod direct viața însăși, sensul și planul viitor al lui Dumnezeu. O astfel de poziție este în prealabil mortală și nu are perspective. Vor încetini evreii procesul de diseminare a informațiilor sau nu – nu e  important. După 25 decembrie 2018, ei nu vor avea posibilitate de a  influența într-un fel la cursul lucrurilor. Spectacolul s-a încheiat, și se va începe cel mai interesant – demontarea decorațiilor.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − 7 =