Sveatoslav Mazur: Scrisoare deschisă pentru Baphomet

Baphomet, tu ai pierdut și deci trebuie să pleci. Nu este nevoie să grăbești oamenii. Ei nu se grăbesc nicăieri, căci nu ți se mai supun. Puterea de pe planetă a trecut sub controlul și îndrumarea mea personală. Jocul tău s-a terminat. Ea este pierdută la toate nivelurile. E timpul să facem rezumări.

Simbolul tău sacru — soarele negru nu mai funcționează, pentru că lumea și-a schimbat rotația în sensul acelor de ceasornic — în sens invers a acelor de ceasornic, de la stînga la dreapta. Și de aceea forța centrifugă a separării s-a schimbat pe forța centripetală a unificării. Tu nu ai vrut să renunți Ordinului meu într-un mod amiabil și pentru asta vei fi pedepsită cu execuție prin separarea capului tău cu coarne de corpul tău păros. Eu am primit o sabie de aur din mîinile Creatorului și acum aștept momentul răzbunării.

Vreau din nou să informez toată omenirea, că razele soarelui negru înseamnă războinicii diavolului. În total sunt 12, adică 12 bănci din Fed. Toate ele sunt conectate printr-o singură forță cosmică a diavolului sub numărul 13. Și cînd această forță se va dezintegra din cauza pierderii jocului de șah, conform forțelor centrifuge, se vor împrăștia și razele soarelui negru. Pe acest principiu este construit tot simbolismul american: în labele vulturului Novorim sunt 13 săgeți și 13 măsline.

Acum această cifră va fi înlocuită cu simbolismul meu. În schimbul soarelui negru pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială, în centrul căruia este un lotus cu șase petale — semnul lui Dumnezeu, un semn al inimii, un semn al iubirii. În jurul acestui Lotus sunt 4 tetraktise, care prezintă o cruce centripeană – simbolul Ordinului meu, care nu poate fi învins, deoarece ele este stabilit de Dumnezeu însuși pentru a păstra ordinea în univers. Prin urmare, devizul nostru sunt trei propoziții.

Noi niciodată nu pierdem.

Noi niciodată nu retrgem.

Node nimeni nu ne este frică.

A venit timpul pentru judecata lui Dumnezeu. Eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, Regele Regilor, Isus Hristos a celei de a Doilea Veniri, am planificat executarea lui Baphomet pe 7 ianuarie 2019 la ora 12:00 după ora moldovenească. Eu îi voi tăia capul, și în același timp soarele negru al forțelor răului se va dezintegra în părțile sale componente, pentru că își va pierde puterea magică. Se va începe construcția unei noi ordini mondiale.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 9 =