Sveatoslav Mazur: Cum eu voi construi noua ordine mondială /Partea 1/

Ce este o nouă ordine mondială? Aceasta în primul rînd este o schimbare a direcției vieții de la un nivel orizontal la un nivel vertical. Este imposibil să te lupți cu sistemul existent, dacă nu știi cum funcționează lumea.

Lumea Pămîntului funcționează numai în conformitate cu voința lui Dumnezeu sau voința diavolului. Al treilea nu este dat. Prin urmare, dacă s-a manifestat voința diavolului, ce nu vei face tu, tu nu ești în stare să reziști acestei voințe, deoarece capacitatea ei, posibilitatea ei depășește voința tuturor oamenilor de pe planetă împreună. Și  ce n-ar face ei, acești oameni, ce nu ar inventa, ei nu pot scăpa de această forță invizibilă, care îi obligă pe oameni să trăiască conform unei anumite legi, conform unei anumite paradigme, care pătrunde în toate sferele întregii omeniri, fără nici o rezistență, puternic și neabătut în toate domeniile vieții.

Pentru a schimba cursul lucrurilor de pe planetă, această forță diabolică trebuie să se opună unei forțe care este superioară celei diabolice în potențialul ei și contrară sensului și conținutului acesteia, care ar putea să elimine acea diabolică din toate sferele existenței umane. Dar lupta împotriva diavolului este fizic inutilă, pentru că funcția fizică în viața lui este fundamentală. Diavolul poate fi învins numai prin puterea Duhului, puterea Sfintei Energii a lui Dumnezeu Tatăl. Adică, prin schimbarea comunității mondiale de la cea fizică la cea spirituală.

Acesta este un nivel absolut nou de conștientizare a vieții pentru întreaga omenire. Aceasta este ca focul și apa. Împreună ei nu pot trăi, pentru că se distrug reciproc. Lumea de la elementul de apă trebuie să treacă în cea a focului, atunci și se va întîmpla schimbarea  puterii pe Pămînt. Aceasta nu înseamnă că puterea o va primi un sigur om.  El nu are o capacitate specială de a controla realitatea globală. Un singur om este capabil să controleze numai lumea lui interioară luată în mod individual și aici puterile lui sunt epuizate. Indiferent cît de mare nu se consideră el, omul este o ființă ușoară, deși se consideră a fi coroana universului.

Astfel, atunci cînd pe Pămînt cîștigă un nou element, anume acesta începe să pătrundă în toate nivelurile existenței umane și anume el începe să formeze un nou nivel și sensul vieții. Toate celelalte principii și dorințe a omului nu au sens.

Cînd eu aud cum unii intelectuali îndeamnă toată umanitatea cea mai bunăă să se concentreze asupra creării unei noi ideologii sau a unui concept de viață, eu pur și simplu  zîmbesc.

Încă nici un om nu a reușit vreodată și niciunde să vină cu ceva nou, pentru că tot ceea ce este nou în viața lui este adus din afară de ființe care depășesc cu mult nivelul intelectual al întregii omeniri în ansamblu. Și așa va continua și mai departe, căci omul însuși este nesemnificativ în calitate și în numărul de indivizi. Omul este unic în sine, pentru că a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Dar el nu este comparabil nici cu spiritul  planetar nici cu spiritul cosmic. Acestea sunt nivele diferite, opuse în sensul lor. Acest lucru nu înseamnă că omul singur nu trebuie să se confrunte cu condițiile sale de viață, distrugînd obstacolele și ieșind la noi niveluri de înțelegere. Nu, omul trebuie să crească. Dar el nu ar trebui să se încîlcească în iluzii și ar trebui să-și poată structura corect prioritățile fără a crea îndrumări și sarcini false, pentru că o schimbare ireversibilă a condițiilor de viață ale mediului extern oricum îi va face să vină la Dumnezeu și să-și umilească mîndria.

 

Va continua.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + 18 =