Sveatoslav Mazur: Cum eu voi construi noua ordine mondială /Partea 2/

Partea 1

 

Este greu pentru un om să creadă că lîngă el poate fi  Dumnezeu. Exact așa și în prima dată, cînd eu, Isus Hristos, am venit pe Pămînt, oamenii din jurul meu nu au înțeles sensul evenimentelor și nu au acceptat pe Fiul lui Dumnezeu, așa cum se presupunea de Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Și este oare acest lucru  important?  Pentru Dumnezeu Tatăl  Însuși și Fiul Său  este principală sarcina care se îndeplinește în timpul acestei acțiuni.

Iată și acum, cînd se apropie momentul de tranziție a întregii omeniri la o altă calitate în comparație cu aceea care a fost,  oare este important pentru un om aparte cine va oferi această tranziție? Aparent lui nu contează deloc: va fi această realitate sau alta. Omul se străduie să-și trăiască vîrsta sub orice autoritate, fiind capabil să se acomodeze la ea, sau, după cum se spune, să se adapteze. Această calitate și îi oferă oamenilor posibilitatea de a-și schimba esența în funcție de noile condiții ale vieții. Un astfel de mecanism este încorporat în om de către Dumnezeu inițial. Acest lucru permite lui Dumnezeu și omului să se dezvolte în conformitate cu aceste condiții de viață.
Astfel, transferînd toată omenirea într-o nouă matrice cu parametri absolut noi ale vieții, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doilea veniri, voi oferi acestei omeniri noi oportunități care îi vor deschide calea dezvoltării pentru cel puțin încă 500 de ani. Dar această cale de dezvoltare creează și  noi oportunități în dezvoltare și în viață însăși pe această planetă, pentru că totul în viața lui Dumnezeu este interconectat.

În partea următoare eu voi povesti despre cîteva principii pe care astăzi nu le cunoaște un singur om și care îi voi oferi o dezvoltare bună pentru o perioadă lungă de timp. Aceste principii nu vor adăuga cu siguranță omului capacitatea de a-și accelera progresul cantitativ. Ele vor înlocui pur și simplu unele principii care există deja, dar care și-au pierdut relevanța. Adică, ei vor schimba omul calitativ, îl vor face mai flexibili în luarea deciziilor și mai încăpățînați în întruchiparea lor în realitatea lor personală și universală.

Desigur, nu am de gînd să fiu plictisitor și să vorbesc constant despre semnificație celor, care nu vor să asculte. Dar, prin schimbarea condițiilor de existență a omului însăși, eu cu toate acestea îl voi forța să caute aceste noi principii în viața lui, pentru că totul nou,  venit din partea lui Dumnezeu, trebuie să fie meritat.

 

Va continua.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − 9 =