Sveatoslav Mazur: Cum eu voi construi noua ordine mondială /Partea 3/

Partea 1, Partea 2

 

Cel mai important lucru din viața unui singur om este motivația vieții sale, cunoașterea viitorului său. Desigur, omul spune de obicei că nu dorește să-și cunoască destinul, pentru că în acest caz nu îi va fi interesat să trăiască. Dar în viața lui Dumnezeu nu există secrete și fiecare om este capabil, interacționînd direct cu Creatorul, să observe cîteva aspecte ale evenimentelor viitoare. El poate simți și deja vu, ca să spunem momente care i s-au întîmplat deja în altă realitate. Dar acestea sunt doar cîteva aspecte ale vieții unui singur om.

Dar profeții și unii dintre oamenii inițiați în misterul lui Dumnezeu au deținut astfel de oportunități ca vederea  viitorului său și al întregii omeniri cu un grad înalt de precizie. De ce este posibil acest lucru?

Faptul este că, în lumea lui Dumnezeu timpul nu se mișcă liniar, de la simplu la complex, de la trecut prin prezent pînă la viitor, dar se află  sub forma unor blocuri deja existente în celule separate ale universului, ca un film filmat separat, în care evenimentele se dezvoltă și în spațiu și în timp. Iar oamenii care există deja pe Pămînt sunt participanții evenimentelor. Astfel de blocuri  informaționale energetice există deja în lumea Divină și așteaptă solicitanții lor. Ele pot fi văzute în sincronizatoare la o vîrstă fragedă pentru a naviga în mod corespunzător atît în ​​spațiu, cît și în timp.

Interacțiunea acestor blocuri între ele creează realitatea spațiului patru-dimensional, cinci-dimensional și șase-dimensional. Dar, fără îndoială, omul va fi capabil să stăpînească acest nivel al realității la fel cum asimilează fentezy de la Hollywood. Pur și simplu cînd el privește aceste fantezy, el este un martor exterior al regizorului în formă umană. Iar în filmele Divine, el însuși participă la aceste evenimente, iar directorul acestor evenimente nu este un singur om și diferite efecte speciale, dar Dumnezeu Atotputernic însuși și lumea Lui interioară, în care omului însuși i se va da ocazia să simtă și să experimenteze totul personal, devenind astfel un participant nu lumei iluzorie fictive a lui satana, ci lumei Divine a Tatălui Atotputernic.

Sincronizator

 Rămîne puțin. Este necesar de creat condiții pentru construirea noilor sincronizatori-templelor globale, de unit toate într-un singur sistem al Spiritului împreună cu lumea Divină și de permis fiecărui om să intre în noua lume globală. Și atunci veți vedea o realitate despre care nici nu vă puteți imagina, pe care unii o văzuseră deja în visuri și în care Hollywoodul însuși, cu toate efectele sale speciale, se odihnește. Aceasta este ca un teatru creat din figuri de carton bidimensionale în fața noilor tehnologii ale spațiului multidimensional.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять + девять =