Sveatoslav Mazur: Ce înseamnă o alegere conștientă

Imaginați-vă o situație. D-stră sunteți un suflet liber care a venit pe Pămînt pentru a îndeplini voia lui Dumnezeu. Aveți o mulțime de lucru înainte. Este necesar să creați o lume cu noi parametri ai vieții, iar d-stră aveți doar două containere pentru viață, două corpuri, două state, pentru că acțiunea începe la nivelul unui singur stat. Și, bineînțeles, vă confruntați cu o alegere: care dintre aceste organisme este mai potrivită pentru acțiunea viitoare. Unul dintre corpuri este România istorică — un fragment al vechiului Imperiu Roman, care se încheie, pentru că timpul ei de viețuire s-a încheiat. România aceasta arată ca o bătrînă situată pe patul morții, care se pregătește să apară în fața Creatorului. Și celălalt trup este Moldova Mare, un copil nou înviat, care este total sănătos, încă complet de neconceput, dar curios și viu, aflat în leagăn. Deci, unul se află pe patul morții, celălalt în leagănul copilului. Ce veți alege?

Bineînțeles, viața. Desigur, copilul, pentru că are toată viața înainte. El tocmai începe calea de dezvoltare. Dar bătrîna își termină calea. Sunteți un suflet înzestrat cu cunoașterea lui Dumnezeu. Oare veți asculta diferiți vrăjitori care vă vor oferi bani pentru ca veți fi încorporați în corpul unei bătrîne pe moarte? La urma urmei, acest lucru este o prostie incredibilă!

Destul e să vă întrupați, cum veți pierde și viața, și banii, și nici nu veți cîștga nimic.  Aceasta este poziția astăzi a statului și a poporului nostru. Pe dînsul îl conving să moară, iar el ascultă aceste prostii și, cel mai important, cedează la  aceste convingeri. De fapt, el se duce la autodistrugere.

Dar în toată această acțiune există și un aspect spiritual important. Sufletul poporului nu acceptă înșelăciune. El nu se supune minciunii. El tăiește după paradigmele adevărului. De aceea, poporul spontan, fără să înțeleagă semnificația, alege viața, pentru că o putere  neînțeleasă pentru el, conduce în mod constant poporul multinațional al Moldovei spre succes, pentru că el are o misiune importantă spirituală pe care este obligată să o îndeplinească. Și această misiune nu este legată de bani, nici de promisiuni. Această misiune este legată cu Dumnezeu. Și Dumnezeu Atotputernicul — Tatăl tuturor timpurilor și popoarelor, nu acceptă nici minciuni,  nici moarte. Dumnezeu este lumina, dragostea si viață. Noi mergem la El și sperăm doar la El.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − 4 =