Coroana Imperiului Bizantin (Partea I)

 

Stefan_cel_Mare-coroanaIn Moldova a inceput o lupta decisiva cu anglosaxonii pentru viitorul lumii crestine.

Icaierarea geopolitica intre est si vest nu este un secret, insa nu toti inteleg cauzele ei.

Constientizarea situatiei ne v-a permite sa intelegem ce se intimpla in lume si ce va urma pe arena politica din Moldova, pentru a face o idee mai clara vom apela la evenimentele istorice din perioada lui Stefan cel Mare.

Coroana Imperiului Bizantin

Dupa distrugerea Imperiului Bizantin de catre anglosaxoni si musulmani, coroana imperiului distrus- elementul si titlul lumii crestine a trecut cu dreptul de mostenire la Stefan cel Mare prin casatoria lui cu Maria din Mongop, mostenitoarea directa a Imperiului Bizantin.

Mai tirziu a fost facuta o incercare de a transmite titlul si coroana bizantina Rusiei prin casatoria imparatului rus Ivan-III cu fiica lui Stefan cel Mare Elena Volosanca, dar aceasta incercare a iesuat din cauza opozitiei dure a politicienilor din vest.

Incaierarea istorica continua.

Statutul de a – III Roma Rusia il v-a primi doar in cazul cind dreptul de mostenire i se v-a transmite direct de la a – II Rma – Constantinopolul, fix asa cum imparatul Constantin a primit mosternirea de la a – I Roma.

Aceasta legatura nu poate fi teoretica. Ea poate fi numai practica. Toate incercarile dinastiilor anglosaxone de a-si atribui titlul de de imparat al crestinatatii s-au spulberat.

Moldova si astazi ca pe timpurile lui Stefan cel Mare pazeste credinta crestina. Incercarile de a extorca inaltul titlul de la poporul multinational din Moldova au fost multiple: dupa cotropirea teritoriilor Moldovei de catre Poarta Otomana si dupa ce Moldova a fost alipita la Valahia, iar in fruntea tarii a fost numit imparatul anglosaxon.

Incercarile nu au mai succes, doarece a 2-ua parte a Moldovei se afla in componenta Imperiului Rus, sub ocrotirea dinastiei Romanov.

Patriotii Moldovei, impreuna cu cei a Rusiei de nenumarate ori au incercat sa intoarca a – II parte a Moldovei . Astfel de incercari s-au facut si in timpul domniei lui Petru – I si Dumitru Cantemir, si in timpul domniei Ecaterinei a – II . Insa aceste incercari au esuat.

Dupa ce in 1918 Romania regala a pus stapinire pe a 2-ua parte a Moldovei, imparatul Romaniei a incercat sa-l convinga pe Mitropolitul Basarabiei sa-i transmita titlul mostenit din Bizant, dar s-a ales cu refuz.

Au urmat ani de restriste sponsorizati si organizati de anglosaxoni elementele distructive din Rusia, au organizat un complot impotriva imparatului Romanov si a familiei lui. Dupa aceste evenimente in Rusia a inceput o alta epoca.

Cel mai inalt titlu regal a puterii crestine in Moldova cotropita se afla in „somn letargic” deoarece nici teoretic si nici practic nu putea fi transmis. Dupa Marele Razboi pentru Apararea Patriei Stalin a include Basarabia in componenta URSS si problema in cauza nici nu putea fi discutata.

O alta amploare capata aceasta problema doar dupa distramarea URRS. Moldova din nou isi recapata libertatea si independenta.

Anglosaxonii isi reincep activitatea, unde a fost pusa la cale o combinatie multelaterala de cotropire a statului suveran Moldova si reintoarcerea inaltului titlu regal a puterii crestine. Organele de securitate din Romania, primind ordin de la anglosaxoni au lansat prin unionistii de la putere „Declaratia de Independenta a Moldovei” sensul careia e foarte simplu. In Declaratie Moldova suverana se declara mostinetoare a Moldovei istorice ce toate drepturile si obligatiile(adica cu dreptul de mostenire a celui mai inalt titlu transmis de la imparatii bizantini, dar cu accentul la lichidarea pactului Molotov-Ribbentrop pentru a inlatura Moldova de la Federatia Rusa.

Cu ajutorul anglosaxonilor s-a efectuat un lucru enorm de discreditare a legaturilor istorice intre Rusia si Moldova, legaturile spirituale intre aceste 2-ua popoare, care prin soarta lor au pus temelia viitorului

Planetei – a – III Roma sau Veacul de Aur, care trebuie sa inceapa la Moscova.
Scopul dinastiilor regale din Anglia e simplu si clar: Crearea noii puteri crestine trebuie stopata cu orice pret, pentru ca ei si aliasii lor sa mentina pozitiile dominante pe Pamint. Pentru realizarea acestui scop Moldova trebuie cu orice pret inclusa in componenta Romaniei si titlul regal al puterii crestine sa fie transmis regelui Romaniei, iar apoi mostenitorulul din Marea Britanie.

Printul Charles a facut deja declaratie ca el este mostenitorul direct a voievodului Vlad Tepes.

Cum vedem planul a fost elaborat multilateral si destul de aspru.

Au mai fost adoptate legi, care prevedeau introducerea, armatei romane in caz de tulburari in masa.

S-a inceput dezbalansarea statului Moldova cu scopul de a-l integra in Romania. La 7 aprilie 2009 a fost una din cele mai aspre si demonstrative incercari: Anglosaxonii intelegeau ca puterea in Moldova poate raminea in miinele comunistilor, care sunt de fapt imprevizibili.

Ii presa si timpul, deoarece au vrut sa-si realizeze planul atit timp cit era D-nul Medvedev la putere care era loial fata de anglosaxoni.

Scopul e clar – distrugerea statului prin revolutie, dar multimea n-a sustinut vondalii. In memoria genetica a poporului se pastreaza amintirea „faimoaselor” fapte a cotropitorilor romani.

Dupa iesecul din aprilie anglosaxonii au trecut la planul „B” – mai loial, dar intensiv prin mituirea celor mai de vaza politicieni, prin santajul politic si economic, prin descreditarea poporului si puterilor care se opun acestei agresiuni.

In 2012 pe teritoriul Moldovei a fost creata „Actiunea 2012” , scopul careia nu e greu de inteles. Aceasta coloana intruneste 30 de organizatii nationale neofasciste. Scopul actiunilor in masa organizate de pro-romani erau clare. Ei doreau sa demonstreze intregii societati ca Moldova si Romania trebuie sa se uneasca intr-un singur stat dupa principiile de unire a celor doua state germane. Au fost planificare si sponsorizate parade si demonstratii in toate orasele mari din Moldova.

Organizatorii s-au ales cu multe surprize neplacute. Puterile patriotice din Moldova au pus rezistenta si „spectacolele” organizate, au demostrat ca poporul Moldovei nu doreste unirea cu Romania.

Mai mult ca atit, intelegind si constiizind faptul ca anglasaxonii vor sa distruga Moldova suverana si sa-si atribuie inaltul titlul al Imperiului Bizantin de a deveni stapinii crestinatatii, patriotii Moldovei au savirsit o actiune spirituala la Orheiul Vechi, unde printr-o rugaciune speciala s-au adresat catre Bunul Dumnezeu sa ia sub control situatia si sa ocroteasca mostenirea noastra spirituala, care ne apartine cu desavirsire.

Reprezentantii poporului au savirsit aceasta actiune cu blagoslovirea ierarhului ortodox din Moldova. Toata societatea a fost prevenita din timp. Pentru aceasta manifestare nu s-au folosit bani, resurse administrative si nu s-a apelat la forte externe. Moldova trecind prin veacuri si-a pastrat inaltul titlu si are dreptul sa-l transmita acelei tari care v-a deveni a – III Roma – Moscovei.

In prezent incepe lupta decisiva pentru apararea Moldovei suverane si a viitorului ei.
Anglosaxonii pun la cale alte uneltire legare de semnarea acordurilor de colaborare bilaterale cu UE, deschiderea pietilor de desfacere pentru americani si europeni. Daca aceste acorduri la Vilinius vor fi semnate, soarta Moldovei va fi previzibila.

Metodele de acaparare a statelor suverane sunt bine cunoscute si in baza tarilor Africii de Nord cit si in tarile orientului Apropiat. Putem doar presupune cum se vor desfasura evenimentele.

De la inceput se vor deschide hotarele cu Romania, apoi se vor face provocari cu Transnistria, iar apoi conform acordurilor va fi introdusa armata romana, iar mai precis armata NATO. Astazi soarta lumii crestine se afla in miinele poporului Moldovei. Conducerea Rusiei, cred ca nu intelege prea bine sensul incaierarii unionistilor cu patriotii. Ca si pe timpurile lui Stefan cel Mare, astazi Moldova asta la paza credintei crestine. Pare incredibil dar soarta a – III Rome depinde de viitorul Moldovei. Tara noastra dupa dimensiuni este mica, dar spiritual sintem foarte puternici si de neinvins. Chiar si daca Rusia nu ne v-a ajuta, sint convins ca vom rezista. Un proverb spune: „Unde-s multi, puterea creste”. Noi continuam adresarile catre conducatorii rusi.

Nu a venit oare timpul sa ne resuflecam miinicile si sa aratam intregii lumii cine-i stapinul adevarat a lumii crestine?

Astazi, toti ce-i de la putere, inclusiv comunistii lupta doar pentru bani, care le doneaza UE, sub pretextul unor reforme, dar care de fapt duc la distramarea statului. Acesta argument e evident cind analizam lupta lui Filat cu Plahotniuc.

— Unde sint conditiile decente de trai a populatiei?

— Unde sint reformele indreptate spre imbunatatirea economiei din tara?

Intrebarile ramin intrebari, raspunsul insa vine de la sine. Lupta se desfasoara doar pentru dreptul de a controla procesul de destramare a tarii si pentru a controla banii, care se investesc cu acest scop.

Te mire cind asculti expertii si analisti politici care prognozeaza viitorul guvernuluisi desfasoara idei de modernizae a tarii. Oare nu Leanca a spus ca planul pe un an, un an jumatate e intocmit si e indreptat integrarea europeana, dar mai precis la unirea cu Romania. Leanca a formulat astfel sarcina lui principala: „Vom face tot posibilul ca cursul acestei uniri sa fie ireversibil”. Astazi noi urmarim cum conducerea Euro-Vestica formeaza un guvern ce are scop desfiitarea statului. Dar situatia se complica prin faptul ca ei nu pot controla acest proces, deoarece politicienii din guvernul nostru lupta pentru dreptul de a-si acorda serviciile funerale.

Interesant va fi finalul acestei lupte. Poate atunci ei isi vor da seama ca lupta lor a fost zadarnica . Ei au intirziat. Moldova suverana nu poate fi distramata nici teorecit, nici practic, deoarece mai mult de 3 ani ea se afla sub ocrotirea si controlul Domnului. Aceasta e un argument mare, chiar daca nu toti vor cred in asta.

Sveatoslav Mazur,
Coordonatorul mișcării de eliberare națională “Moldova Federală”

Rezumat:

  • In ajunul cotropirii capitalei Imperiului Bizantin – Constantinopol de catre armata romana s-a facut transmiterea printr-un ritual magic a celui mai inalt titlu regal. Mostenitor al acestui titlu devine Stefan cel Mare din dinastia Musatin care se casatoreste cu Maria din Mangop, mostenitoare directa a Imperiului Bizantin.
  • Mostenitorul Marii Britanie se considera mostenitorul lui Vlad Tepes.
  • In ultimii ani tarisoara noastra mica – Moldova a fost vizitata de asta persoane de vaza: Vice presedintele SUA (Joseph Baiden – 2011) , cancelarul Germaniei (Angela Merkel – 2012) , reprezentatul comisiei UE (Jose Manuel Barroso – 2012) , presedintele APCE (Jean-Claude Mignon – 2012) , seful directiei NATO generl-maiorul (Carlos Bracho – 2012) , comisarul european a afacerilor interne (Cecilia Malmstrom – 2011) , regele Mihai (care nu a vizitat Moldova timp de 65 de ani.) , ministrul afecerilor externe a Suediei (Karl Build – 2013).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − четырнадцать =