Sveatoslav Mazur: Stabilirea principiilor construirii lumii Divine

Calea mea de luptă eu am finisat-o cu o victorie completă asupra forțelor diavolului, și acum planeta a trecut sub conducerea lui Dumnezeu Atotputernic. S-a întîmplat aceea, ce este înregistrat în rugăciunea Tatălui Nostru: «Fie Împărăția Ta; Facă-se Voia Ta așa pe Pămînt precum și în ceruri «. Și, din moment ce pe Pămînt a venit Împărăția lui Dumnezeu, atunci și toate instrumentele de gestionare a planetei, toate legile și principiile pentru construirea unei noi lumi Divine pe Pămînt trebuie să fie adaptate la cele cerești.

Așadar, principala sarcină a următoarei perioade de timp va fi eliminarea principiilor construirii lumii diavolului și, în locul lor, stabilirea principiilor de construire a lumii Divine. Acestea sunt principiile unității de comandă, spiritualitate, adevăr și iubire.

În inima construirii întregii lumi Divine se află Ordinul Spațial de luptă a Cavalerilor mesei Rotunde. Acesta este organul executiv al lui Isus Hristos, direct subordonat lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

De aceea toată puterea, concentrată astăzi în mîinile elitei sioniste, ar trebui să fie transferată oficial mie, Marelui Maestru. Dar nu voi cere transferul puterii imediat, pentru că înțeleg că orice fruct trebuie numai decît să se coacă pentru ca să cadă în mîinile proprietarului său. Eu am construit în conformitate cu voința lui Dumnezeu o nouă matrice a planetei. Am umplut-o cu informațiile necesare ale noului nivel. Am conectat-o ​​la Împărăția lui Dumnezeu și am distrus vechea legătură vicială a lumii cu ierarhia diabolică. Acum timpul funcționează numai pentru mine.

Nu are nici un sens să mă grabesc, pentru că în fiecare zi sistemul diabolic, lăsat fără energia controlului și susținerea vieții, va degrada. Confuziile în acest sistem vor da naștere contradicțiilor și luptelor interne ale clanurilor, care se vor distruge reciproc. De a distruge  planeta ei nu vor mai reuși.

Noi deja ne aflăm într-o realitate paralelă cu ei, și ei nu pot influența în nici un fel la cursul lucrurilor a viitorului planetar. Cu alte cuvinte, viitorul nu mai depinde de ei, ceea ce înseamnă că îl putem construi în siguranță în conformitate cu planul lui Dumnezeu, ceea ce intenționăm să facem în viitorul apropiat. Translotos, un proiect global pentru reînnoirea planetății noastre, va intra în viața noastră de zi cu zi. Acesta este un fel de laborator pentru educarea personalului nou pentru gestionarea proceselor Divine de pe planeta noastră.

Eu voi crea condiții pentru construirea unei noi ordini globale a Cavalerilor Maselor Rotunde, care va deveni o continuare a Ordinului Ceresc. Voi învăța pe toți candidații noii structuri globale să interacționeze corect cu structurile lui Dumnezeu și voi termina procesul de distrugere practice a fostului sistem al diavolului.

Astfel, în viitorul apropiat, vom putea trece fără probleme într-o nouă realitate, menținînd pe planeta noastră pacea și stabilitatea.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =