Sveatoslav Mazur: Legea lui Dumnezeu a intrat în acțiune directă

Pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială a celui de-al patrulea nivel Divin al dezvoltării.  Baza celui de-al patrulea nivel al dezvoltării este dragostea. Și iubirea este calitatea fundamentală a lui Dumnezeu. În popor se spune: Dumnezeu este dragoste. Prin urmare, orice declarații și cuvinte care contrazic această calitate unificatoare sunt acte criminale îndreptate în mod specific împotriva lui Dumnezeu și a lumii Lui manifestate.

Astfel, în schimbul principiului de bază ale lumii diabolice, care sună ca «împarte și cucerește», a venit principiul fundamental Divin — «unește și domnează». Și în legătură cu acest principiu fundamental, eu, Sveatoslav Mazur, Regele Regilor, conducător al destinelor umane, fac o declarație oficială.

Din momentul publicării acestui material, cuvîntul «luptă», precum și toate sinonimele asociate acestui concept, oficial se elimină din lexiconul politicienilor, liderilor corporativi și oficialilor guvernamentali, precum și a oricărei personalități publice. În locul cuvîntului «luptă» în domeniul comunicării internaționale se introduce cuvîntul «asociere» și toate cuvintele legate de conceptul de unire.

Și din moment ce inima este un singur organ pentru întreaga omenire, un singur centru al lumii, Eu, Sveatoslav Mazur, stabilesc restaurarea unui nou centru mondial numit Moldova Mare, care funcționează în limitele domniei regelui moldovenesc Ștefan cel Mare.

Din ziua de azi acest centru devine nucleul unei noi lumi Divine globale, stabilit pe planeta noastră. Iar toți reprezentanții fostei lumi diabolice, care vor continua să folosească conceptul  «luptă» al unei națiuni împotriva celeilalte, unei ideologii sau religii împotriva alteia, precum și alte acțiuni împotriva construirii unei singure omeniri sub steagul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, vor fi urmărite de structurile executive globale ale lui Dumnezeu și distruși nemilos, ca instigatori care se opun legii autorității Divine pe Pămînt. Și din moment ce războiul pe Pămînt nu s-a încheiat încă și tratatul de pace nu a fost semnat cu mine, aceste structuri globale ale lui Dumnezeu au dreptul fără judecată și cercetare să administreze legea lui Dumnezeu. Așa să fie.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 − тринадцать =