Sveatoslav Mazur: 11 ianuarie — începutul prăbușirii ordinii mondiale diabolice

La 11 ianuarie 2019, de la orele 11-00 după vremea Moldovei, lumea Pămîntului, creată de diavol, va intra într-un tirbușon al prăbușirii, creat de contradicții insolubile. Și din moment ce aceste contradicții sunt legate cu sosirea pe Pămînt a unei noi ordini mondiale, care este construită sub îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, acest tirbușon de o cădere fără precedent va distruge odată pentru totdeauna fostul sistem al relațiilor globale. Numai eu singurul, Marele Maestru al Ordinului Cosmic al Cavalerilor Maselor Rotunde, astăzi sunt capabil să deschid o nouă cale de dezvoltare pentru întreaga omenire.

Dar acest drum este posibil numai în cazul transferului oficial în mîinile mele, la nivelul ONU, puterii absolute a dictatorului. Deoarece numai eu singur am acces la Cartea Vieții, în care este expus viitorul planetei noastre.

Astfel, Marele Maestru, Împăratul împăraților, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, trebuie să fie acceptat oficial de întreaga omenire, ca singurul lider al planetei noastre, capabil să rezolve problema întregii omeniri cu ajutorul echipei sale viitoare.

Deci, pe Pămînt s-a început o nouă ordine mondialăt. Noi am învins dușmanul viclean și fără de milă, care a căutat să distrugă întreaga umanitate, planeta noastră și întreaga lume Divină. Și deși oamenii nu înțeleg ce s-a întîmplat cu adevărat, deja nu contează.

Orice război ar trebui să se încheie cu semnarea oficială a unui tratat de pace și, bineînțeles, cu un proces asupra criminalilor care au declanșat acest război. Și din moment ce aceasta a fost un război cosmologic, semnarea unui tratat de pace este posibilă numai între ierarhii lumii Divine și ierarhiile lumii diavolului. Și din moment ce șefii lumii diabolice au refuzat să se predea și au fost distruși de mine, de aceea documentul oficial cu privire la predare poate să semneze un reprezentant oficial al poporului evreu, așa-numitul Moshiach. Eu sunt gata să accept o capitulare de la el și, în legătură cu sfîrșitul războiului spațial împotriva lumii lui Dumnezeu, să lansez un tribunal global asupra sioniștilor — poporului ales de diavol, care a fost instigatorul tuturor războaielor globale pe planeta noastră.

Astfel, forțele diavolului trebuie să fie aduse înaintea judecății lui Dumnezeu și să fie pedepsiți corespunzător acțiunilor lor. Și din moment ce toate informațiile de pe Pămînt în lumea cosmică manifestată sunt înregistrate în cronica acastică, eu, reprezentantul părții Divine, voi prezenta toate documentele video despre aceste crime ale sioniștilor la Marele Conciliu Cosmic, care va avea loc în acest an în Împărăția lui Dumnezeu. Acest Conciliu Cosmic Mare și va determina soarta ulterioară a poporului evreu multidimensional, ca popor care a împlinit cu credință voința spiritelor rele și a încercat să distrugă, fie în mod deliberat, fie prin prostie, fie prin mîndrie, toată viața din univers.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × три =