Frumoasa adormită /Sveatoslav Mazur/

Mîine planeta noastră, ca în povestea unei frumoase dormite, se va trezi dintr-un somn letargic, în care a fost exact de 500 de ani. Se va începe o nouă etapă în istoria întregii omeniri. Și munca mea pentru salvarea lumii va fi finalizată, și va veni timpul pentru lichidarea fostului sistem mondial diabolic.

Probabil că unui om obișnuit i se va părea că eu vorbesc despre niște basme care nu au legătură cu viața reală. Dar, de fapt, acesta este tocmai semnificația a tot ceea ce se întîmplă, căci învierea planetei va însemna sfîrșitul lumii diavolului și începutul erei dezvoltării Divine. Fără a intra în detalii, voi spune cel mai important lucru.

Omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, și planeta noastră este creată după în chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Dar oare observăm noi acțiunea legii Divine în lumea noastră? Noi vedem doar minciuni și exploatare. Faptul este că planeta noastră acum 500 de ani a fost capturată de sioniștii conduși de lucifer și, ca o ființă cosmică vie, a fost introdusă într-o comă prin acțiuni magice globale.

Adică, Pămîntul nu a fost omorît, deoarece nu au fost sufeciente forțe, dar a fost scos din fluxul vieții Divine și adus într-un somn letargic pentru a fi lipsit de sînge maxim și distrus în cele din urmă. Această acțiune este ușor de înțeles prin simbolul reprezentat pe factura de un dolar, în care capul piramidei planetare este separat de corpul său.

Astfel, structura diabolică de 500 de ani a alimentat energiile planete adormite, prelungindu-și existența. Dar un astfel de vis nu poate fi etern, deoarece resursele planetei, precum și a  singurului om, nu sunt eterne și în cele din urmă se epuizează. Scăderea bazei de resurse se termină cu moartea. De aceea eu, Marele Maestru al Ordinului Spațial al Cavalerilor Masei Rotunde, am fost nevoit să mă încarnez pe Pămînt doar pentru a salva planeta de distrugerea ei, pentru că dacă s-ar fi întmplat acest lucru, în conformitate cu construcția Divină și relația dintre obiectele separate ale ierarhiilor Divine, metastazele Pămîntului mort vor distruge și întreaga lume Divină manifestată.

Așadar, eu am fost obligat să elimin rezistența forțelor diabolice și să reanimez planeta aflată pe moarte astfel încît ea din nou, conform voinței lui Dumnezeu și a principiului Său Divin, să poată trăi, lucra și dezvolta.

De aceea toată lucrarea mea s-a desfășurat în mod clar în conformitate cu planul Creatorului și se asemăna mai mult cu lucrarea medicului de resuscitare decît cu războinicul lui Dumnezeu. Pentru că era necesar să găsesc  inima planetei, să o reconectez la arterele Divine. Să conectez centrul de conducere, adică capul tăiat al planetei cu corpul ei și, așa cum este descris în basmele lui A.S. Pușkin, cu ajutorul  apei moarte și apei vii, să o înviorez din nou construind un nou corp al planetei, matricea ei. Nu voi repeta tot drumul, el poate fi urmărit în articole și clipuri video, care sunt de aproximativ 1000 de piese. Rezultatul lucrării mele va fi rezumat mîine, 11 ianuarie 2019, la ora 11-00 după ora  moldovenească. Prințesa după «sărutul meu» magic va revigora, și lumea va începe din nou o dezvoltare bună.

Detaliile lucrării mele eu voi povesti mai tîrziu, cînd toate acțiunile vor fi aduse la un final logic, iar Koschei cel nemuritor își va încheia drumul cu o distrugere finală, și lumea se va întoarce la Dumnezeu și la dragoste.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + два =