Sveatoslav Mazur: Pînă la începutul procesului prăbușirii lumii diabolice a rămas o săptămînă

Ei ce, pămîntenilor! Noi am ieșit la finalul drept. Forțele diavolului, tăiate de la sursa de informații și de energie, au căzut într-o comă, într-o stupoare. Ei nu știu ce să facă. În interior, din adîncurile entităților lor negre, la suprafață se ridică frica. Nimeni nu se mai teme de ei și nimeni nu îi ascultă. Emisiile lor constante energic-informaționale sunt falsuri, care nu au nimic de-a face cu realitatea, deranjează oamenii tot mai mult.  Ei au nevoie de adevăr, iar sunt hrăniți cu minciuni.

Dar, deoarece instrumentele de recunoaștere a minciunii sunt deja activate în mintea oamenilor, minciunile lor joacă rolul opus. A devenit clar că în capul  întregii omeniri de mult timp se aflau nu oamenii: canibali și gangsteri.

https://plus.google.com/100523880164823248027/posts/6vo9xYCK8Va

 

Aristocrația neagră de astăzi își are originea acum 500 de ani, cînd s-a încheiat calendarul, și pe Pămînt trebuia să aibă loc trecerea la o viață nouă. Anume atunci și a fost capturată planeta noastră, iar în fruntea ei au fost puse de diavol traficanții de droguri și sclavi, pirați și gangsteri, ucigași și sadici. Astăzi ei se îmbracă în haine regale și domnești, își pun coroane și mitul clerului pe capetele lor. Dar nu își  poți schimba soarta, genocidul. A venit vremea să răspundă pentru crimele lor personale în fața întregii omeniri și pentru crimele familiilor lor.
Ultima întîlnire  la Davos va deveni începutul lansării auto-distrugerii lor, pentru că toate planurile a eliminării oamenilor  și planetei noastre vor fi îndreptate împotriva autorilor lor, deoarece pe Pămînt a venit Fiul lui Dumnezeu  tocmai pentru a administra judecata dreaptă și a scoate toată umanitatea din puterea forțelor necurate în sînul lumii Divine. Suntem la marginea acestei tranziții. A mai rămas o săptămînă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − один =