Seatoslav Mazur: În Davos guvernul mondial își va recunoaște înfrîngerea

Deci, lupta dintre forțele răului și forțele binelui a ajuns la concluzia sa logică.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doua venire, am învins structura diabolică care a fost adusă în luptă de magicianul indian Shiva. Bineînțeles, încă în anul 2015, cînd a eșuat ideea marelui Hadron kollaider, și în India din apă nu a ieșit canalul diabolic informational-energetic, a devenit clar că forțele răului nu mi-au putut rupe apărarea și nu au deschis calea de evacuare de pe planeta noastră. Acum voi descifra despre ce merge vorba.

După cum se știe, în Elveția un spirit rău a creat un laborator numit CERN, în mod special pentru a încerca să realizeze la nivelul lumii globale lansarea soarelui negru sau a cercului magic a lui Shiva — distrugătorul lumilor.

O astfel de idee au purtat și fasciștii lui Himmler. Aceeași idee a fost realizată în Elveția de către colegii lor iudei. Dar, așa cum se spune, soarele subteran al sataniștilor nu a început să strălucescă sub pămînt, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, în Moldova, în Orheiul Vechi, în Butuceni, în Sfîntul Graal, am lansat adevărata svastică a lui Dumnezeu, a Pămîntului și a Cerului. Svastika care se rotește în sens invers acelor de ceasornic. Și astfel am conectat  cerul și pămîntul a tuturor celor șase centre magice, ilustrate pe simbolul Ordinului meu — trei cerești și trei terestre.

Soarele negru  — simbolul diavolului

Simbolul Ordinului Cosmic a Cavalerilor Mesei rotunde – simbolul lui Dumnezeu

 Eu am creat un sistem de acțiune direct, și astăzi nu mai este nimic de făcut în Davos, deoarece a patra structură economică (tema întîlnirii de la Davos din 2019) nu mai este actuală. Forțele diabolice și Shiva nu au reușit să lanseze mecanismul demult putrezit al vechiului templu diabolic din Elveția, ceea ce înseamnă că delegațiile internaționale care se vor aduna la Davos în perioada 22-25 ianuarie vor recunoaște înfrîngerea și se vor preda spre mila cîștigătorului. Nu există nicio altă evoluție a evenimentelor de pe Pămînt. După forumul din Davos pe Pămînt va străluci  o nouă ordine mondială a celui de-al patrulea nivel Divin.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − восемь =