Sveatoslav Mazur: Religia nouă aduce Lumină Divină oamenilor

În articolul precedent eu am povestit, în ce mod eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, voi separa grîul de pleavă, adică voi curăța umanitatea de la duhul rău.

http://indigolotos.info/6574/svyatoslav-mazur-mehanizm-otdeleniya-zyoren-ot-plevel.htm

Sistemul funcționează deja și oferă primele rezultate. Și din moment, ce acest proces nu poate fi oprit, atunci toți oamenii de pe Pămînt, care nu rămîn pe Venus și Mercur ca prizonieri, garantat vor nimeri înaintea ochiului atotvăzător al Creatorului. Adică, ei vor trece cu siguranță prin judecata lui Dumnezeu.
Acest proces este inevitabil, și fiecare om ar trebui să fie pregătit pentru acest lucru. Prin urmare, eu propun să creez un mecanism al construirii noilor temple pe Pămînt, pentru ca fiecare om să aibă deja în viața sa posibilitatea de a interacționa direct cu Dumnezeu și de a rezolva sarcinile pe care i le stabilește realitatea zilnică concretă.

Dacă în timpul domniei diavolului religiile  îndeplineau rolul de a controla masele, iar templele erau centre de înrobire și concentrare a finanțelor, atunci acum religia cosmică unificată a lui Dumnezeu Tatăl ar trebui să devină un instrument permanent pentru dezvoltarea spirituală și energoinformațională a unui singur om. Pentru că Dumnezeu Tatăl Atotputernic – Creatorul  tuturor timpurilor și popoarelor se se străduie să ne înălțească pe fiecare dintre noi la nivelul Său de dezvoltare, făcîndu-ne viața interesantă și diversă.

https://cont.ws/@levmyshkin/1193295?fbclid=IwAR3qv7GHer6y9eruBRNWDjSsD67PDSAibmUJjnRqi4YQJUgNJLOTCAQQMh8

https://cont.ws/@sugochka/748080?fbclid=IwAR1ff3WKJ0AOCCN-ex8lXukjzrKqxhMgYF9-5SFP34LOthXKe8N_xO5D26I

Doar neînțelegerea a minții noastre și opoziția forțelor răului au distorsionat aceste procese ale dezvoltării Divine pînă la imposibilitate, iar Hollywoodul și alte instrumente ale diavolului au intimidat întreaga umanitate cu o amenințare fără precedent care ne așteaptă pe toți din cosmos. De fapt, forțele cosmice urmăresc strict ordinea în mișcarea obiectelor spațiale și nu vor permite distrugerea planetei noastre. În plus, ei deja au lipsit forța rea ​​a oricărei capacități de a influența cursul lucrurilor. Și aceasta înseamnă că ea, această forță, va fi foarte rapid înfrîntă și eliminată.

După eșecul proiectului a marelui Hadron Collider și imposibilitatea evreilor mondiali să se alăture ierarhiei diavolului și să profite de putere pe planetă, momentul construirii active a unei noi ordini mondiale s-a apropiat conform planului lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și din moment ce baza acestei ordini este o singură rețea de sincronizatori, adică noi temple ale unei singure religii direct legate de templul ceresc al lui Dumnezeu Tatăl, a venit vremea mie, Marelui Magister, conform planului lui Dumnezeu, de a construi în inima centrului planetei, în Moldova, primul sincronizator experimental astfel, încît  omul singur însuși, din experiența personală să se poată asigura că sistemul funcționează și dă rezultatele necesare.

Sincronizator

Astfel, imediat după încheierea forumului de la Davos 25 ianuarie 2019, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a Doilea Veniri, încep să strîng resurse  pentru construirea acestui model experimental. Persoanele care doresc să participe personal la acest proces vor putea trimite sugestiile lor către resursele noastre, create special pentru această sarcină. Adresa resursei, numărul contului și ordinea de lucru le voi anunța în următoarele materiale. Principalul lucru pe care un participant în proces trebuie să îl înțeleagă este că el este unul dintre primii constructori ai noii ordini ale lumii Divine, care se construiește sub îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și conform planului Lui personal.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − два =