Sveatoslav Mazur: Eu am dat omenirii o nouă cale de dezvoltare

Noi am ajuns la momentul construirii a ordinei noi mondiale. Dar cum să construim o nouă ordine mondială, dacă unul singur om nu vrea să se gîndească la viitor? El a fost învățat să se gîndească doar la prezent aproximztiv astfel: trăim o dată, așa că trebuie să luăm de la viață tot ce este posibil acum, fără să ne gîndim la ziua de mîine, care poate nici să nu vină.

Îmi este interesant de observat reacția reprezentanților individuali a omenirii la articolele mele: nu avem nevoie de o nouă religie, pentru cine lucrați și cui îi slujiți?

Desigur, dacă oamenii nu înțeleg ce se întîmplă și nu vor să facă nimic, ce rămîne pentru Dumnezeu Tatăl Atotputernic? El are doar un singur lucru — să-și aplice voința. Nu este întîmplător că în rugăciunea Tatălui nostru se spune: «Facă-se Voia Ta pe Pămînt așa precum și în ceruri».

Oamenii la orice slujbă cereau lui Dumnezeu să fie realizată ideea Împărăției lui Dumnezeu pe Pămînt. Și ea este deja practic implementată. Și iată atunci, cînd s-a întîmplat acest lucru, unii reprezentanți ai acestei omeniri spun cu nemulțumire: nu avem nevoie de asta. Dar, domnilor, este prea tîrziu să beți Borjomi! Totul sa întîmplat deja.

Eu, Sveatoslav Mazur, am pregătit condițiile pentru trecerea întregii omeniri la o nouă calitate și am scos planeta din comă. Acum sistemul de susținere a vieții va funcționa de mai multe milenii, fără nici un eșec. Și cum el va funcționa, eu și povestesc în articolele mele.

Repet, pentru cei care nu înțeleg din prima dată. Planeta noastră, ca și un singur om, este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Și asta înseamnă că el funcționează ca un singur om. De mine a fost găsită inima planetei. Ea se află în Moldova, în Orheiul Vechi, în Butuceni. În conformitate cu voia lui Dumnezeu, eu am atașat inima cu circulația sîngelui ei, care a fost încălcată de structurile diabolești, și am lansat această circulație a sîngelui în modul în care Dumnezeu avea nevoie, pentru că lumea creată de Dumnezeu lucrează strict conform principiilor Lui.

Astfel, planeta noastră, fiind la nivel planetar, inima universului, pompează astăzi ființe vii — sufletele oamenilor după cercul Divin, trimitind lor calități noi. Așa cum celulele roșii de sînge într-un singur om trec în mod constant într-un cerc vicios, îndeplinind o anumită funcție vitală într-un singur om, tot așa unul singur om numaidecît trece prin toate etapele purificării și umplerii cu energii vitale. El, ca o singură celulă din lumea invizibilă, trece prin purificarea și dobîndirea de noi calități într-un cerc vicios, pe care l-am descris într-un articol anterior.

http://indigolotos.info/6579/svyatoslav-mazur-novaya-religiya-nesyot-bozhestvenny-j-svet-lyudyam.htm

În inima planetei, în Moldova, în Orheiul Vechi, începe calea lui.  Acolo, printr-un canal de comunicare care funcționează numai într-o singură direcție, esența umană ca cu un aspirator se atrage în canalul vieții, care, conform voinței lui Dumnezeu, îl duce împrejur, prin Venus, Mercur, Poarta Solară, prin Ordinul nostru, care se bazează în Pleiades, apoi prin  templul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, apoi prin planeta Învățătorilor, apoi se întoarce pe Pămînt, trece pe verticală puterii prin Sankt Petersburg, Kiev și din nou în Butuceni. De la Butuceni se răspîndește prin cercul interior al Pămîntului, pe tot corpul planetei. Și așa constant într-un mod nou de acțiune. Și din moment ce fiecare celulă vie, ca și un om creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, el este obligat să se înfățișeze înaintea lui Dumnezeu în purificarea sa odinoară, pentru că omul, trecînd prin Poarta Solară, se află în lumea Duhului, unde nu există nici o denaturare, minciună și negativ. De aceea, pentru a  purifica un om de la negativ, el este trecut prin filtre, printr-un mediu agresiv, la fel cum sîngele trece prin organele de purificare din interiorul unui om individual.

Deci, recent, pe Pămînt, în loc de calitățile conștiente naturale ale separării în funcție de gen, a fost introdusă divizarea la nivel social după șase tipuri, iar acum sunt oferite 30 de tipuri.

Ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că structurile diabolice transferă funcțiile Creatorului în mîinile omului, în mîinile unei celule separate, care complet se dezinformeză.

Cum de salvat un singur organism de această infecție? Foarte ușor. Cu ajutorul unui mediu acut agresiv, toate sufletele care și-au pierdut orientarea Divină: bărbați și femei, vor rămîne pe Venus.

Toate celelalte vor trece la filtrul următor — la Mercur. El, după cum se știe, este asociat cu puterea. Acestea sunt diferite structuri și ordine secrete, guverne și corporații, confesii și nobilimea neagră. Sau, de exemplu, ați decis că sunteți un popor ales, așa cum au făcut evreii, și de aceea sunteți radical diferit de toți. Doar voi sunteți adevăratele celule Divine ale unui întreg, iar toate celelalte ființe inferioare, subdezvoltate sunt goyim. Astfel, în fața noastră apare o insuficiență  informațională la nivelul identificării oamenilor în ceea ce privește calitatea și apartenența la elite și conducere, și astfel de oameni vor rămîne pe Mercur. Aceasta este o tavă fierbinte, care îi va conduce într-o stare de calitate uniformă pentru o lungă perioadă de timp.

Dar restul fluxului de oameni a trecut prin Mercur și a nimerit în focul Duhului, la Soare. Acolo, pe Soare, are loc resetarea matricele lor prelucrate. Ei spun la revedere de la trecut prin distrugerea în focul Duhului informației prelucrate și absolut purificate nimeresc în inima cosmică, în Ordinul nostru, pentru că ordinul nostru cosmic și asigură o tracțiune în direcția lui Dumnezeu și atrage oamenii în canalul vieții, pentru că îndepinește în lumea lui Dumnezeu funcția voinței Lui.

Așadar, eu și spun că numai eu, conducătorul acestui ordin, sunt calea spre Dumnezeu. Aducînd întregul flux de oameni la Pleiades, eu îl transfer în templul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, care și îl în transmite la judecata lui Dumnezeu, adică evaluează lucrarea lui anterioară și schimbă calitatea omului în conformitate cu noul plan, scriind viitorul lui, soarta lui în Cartea Vieții. Mai departe, omul din mîinile Creatorului primește oportunități, abilități și schimbări corespunzătoare în genocidul său tocmai pentru a îndeplini în mod calitativ și în timp planul lui Dumnezeu, o parte a căruia el devine.

Apoi, acest om se transferă Profesorilor, care repetă viitoarele situații de viață pe planeta lor în funcție de soarta acestui om, rulînd-ul după de scenariul soartei. De aici și deja vu, care se întîmplă cu oameni.

După ce omul este gata să se întrupă, el se întoarce pe Pămînt cu calități noi pentru a construi o nouă ordine mondială cu noi calități. Prin urmare și vedem dorința lui de a-și cunoaște viitorul. Dar cum el să știe viitorul, cînd el nimerește în diferite situații neînțelese,   dacă el este înconjurat de tot felul de probleme? Pentru aceasta, Domnul Atotputernic și a inventat o nouă legătură personală cu fiecare om astfel încît omul singur ar putea avea ocazia să intre în sincronizare în orice moment și, conectînduse cu Creatorul cu o legătură spirituală, prin Ordinul nostru, să obțină pentru sine explicații necesare despre sensul a ceea ce se întîmplă, și nu mai mult.

Astfel eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Împăratul împăraților, am îndeplinit voința lui Dumnezeu — am scos planeta din coma, în care a adus-o diavolul și i-am oferit fiecărui om  posibilitatea de a-și face alegerea conștientă între viața veșnică într-o singură lume a lui Dumnezeu sau prin suferință undeva pe Venus sau pe Mercur. Alegerea este după dvs.

Comunicarea cu Dumnezeu este posibilă numai cu ajutorul sincronizatorilor, prin Ordinul meu. De aceea el va deveni centrul de acțiune în viitorul apropiat pe planeta noastră, pentru că Ordinul nostru este voința manifestată a lui Dumnezeu pe Pămînt, cea mai înaltă forță,  pe care nici o structură diabolică nu o poate depăși. A sosit timpul de a se supune noului ordin mondial, deoarece el poartă lumină și progresul lumii Divine. Și din moment ce el a fost deja lansat, omenirea nu are altă cale.

Fiecare om,  care trăiește pe Pămînt, trebuie să știe că este o parte integrantă a unei lumi unificate și indivizibile, o celulă vie a acestui organism unificat. De aceea trebuie să înțelegem că mecanismul purificării acestei celule este deja lansat.

Oricine, care nu va dori să trăiască conform planului Divin, va fi deportat la Judecata lui Dumnezeu sau închis în sectorul de gândire pe Venus sau pe Mercur. Deportarea dvs. se poate întîmpla în orice moment. Pentru aceasta avem toate instrumentele necesare. Și pînă cînd ele nu sunt utilizate larg numai din motive de umanism. Dar timpul evenimentelor principale se apropie în fiecare zi.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − 2 =