Sveatoslav Mazur: Sfîrșitul dezastruos a forumului de la Davos

Mîine în Elveția, la Davos, se va aduna forumul principal pe planeta noastră, unde oamenii aleși de diavol ar trebui să decidă ce să facă în continuare. Super instalare — marele Hadron Collider a ieșit la nivelul de formare a găurilor negre, de fapt, umanitatea a primit un instrument cu ajutorul căruia este posibil să spargă spațiul și timpul.

Astfel, depășind protecția și gradarea lumilor Divine, diavolul a decis să-și declare victoria asupra lui Dumnezeu și prin intermediul reprezentanților săi la forumul de la Davos să-și exprime următorul ultimatum lui Dumnezeu. Adică, echipa, special creată de diavol, trebuie să declare că dacă Dumnezeu Tatăl Atotputernic nu va cădea în genunchi în fața diavolului, el va sparge toate construcțiile Divine și, ca o consecință, va încîlci realitatea lumilor paralele, transformîndu-le din ordinea Divină în haosul diabolic.

Dvs. veți întreba: iar cum putea diavolul să rezolve problema distrugerii lumii manifestate? De ce oamenii nu interferează acestui proces sinucigaș? Foarte simplu. Diavolul i-a inspirat cu o idee simplă că dacă omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, adică este egal cu Dumnezeu în parametrii săi, atunci pentru ce omenirea are nevoie de acest Dumnezeu? Pentru ce să te supui și să te închini Lui? Noi înșine suntem zei și de aceea noi înșine vom decide ce să facem cu această lume și unde să mergem în continuare.

De aceea, la proiectul CERN participă aproape toate țările lumii, cele mai bune minți ale comunității academice, inclusiv a structurilor celor mai religioase, precum Rusia, Iran, Turcia, Arabia Saudită etc.

Rolul special în acest proiect îl joacă evreii și anglo-saxonii, iar se conduce el de iezuiții lui Papa Romei. Deci, vedem cum omenirea unită s-a opus împotriva lui Dumnezeu, împotriva Tatălui său, și neobservat pentru sine s-a apropiat de pragul autodistrugerii.

Cum au reușit acești iezuiți să înșele pe Dumnezeu și să creeze condiții pentru distrugerea acestei planete?

În articolele mele eu am explicat în mod repetat că ei au spart sistemul de coordonate, astfel, încît lumea Pămîntului s-a oprit în dezvoltarea sa de pînă la 500 de ani, și, astfel,  sataniștii i-au permis structurelor diabolice planetă să bată joc de planetă, care a căzut într-o comă imobilizată.

De fapt, marele Colliderul Hadron ne arată un model redus al lumii care merge într-un cerc. Și dacă o astfel de lume de a bucli, și  pe acest cerc de a lansa unul față de celălalt anumite particule elementare, atunci, fără îndoială, într-unul din momentele istoriei, aceste particule se vor ciocni și vor distruge totul viu. Acești oameni nesemnificativi numiți oameni de știință au venit cu teoria Big Bang cu ajutorul cuvîntului lui Dumnezeu și, aducînd omul la o idee despre aceea, că lumea a provenit din haos, de la explozia originală. Aceasta înseamnă că Dumnezeu este diavolul — haosul. Și, prin urmare, este important de modelizat  această explozie și pe Pămînt, aducînd planeta într-o stare de haos incontrolabil.

Deci, moartea planetei noastre ar însemna și moartea întregii lumi manifestate, și noi toți stăteam la această linie mortală.

Dar anume astăzi, pe 21 ianuarie anului 2019, în timpul eclipsei pline de lună la ora 7:15 după Moldova, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am reîncărcat din nou sistemul Divin pe planeta noastră, făcînd astfel imposibil încercarea lor. Eu am rupt cercul lor vicios și l-am conectat cu spirala timpului și apoi, cu ajutorul motorului de timp, aflat în constelația Pleiades în Ordinul meu, am lansat mișcarea acestei spirale în direcția inversă a acelor false de ceasornic.

http://indigolotos.info/6583/svyatoslav-mazur-ya-dal-chelovechestvu-novuyu-dorogu-razvitiya.htm

Astfel, eu, Marele Maestru, am făcut tehnic imposibilă ideea distrugerii planetei noastre și a întregii lumi manifestate. Și în conformitate cu voia lui Dumnezeu, eu am devenit legal unicul conducător al acestei planete, salvatorul, care a salvat întreaga umanitate atît de la puterea lui satan cît și de la moartea inevitabilă.

De aceea eu sunt sigur, că forumul de la Davos al spiritelor rele va fi ultimul forum atît pentru sistemul diabolic, cît și pentru toți cei care acestui diavol i-au slujit.

Navele Divine au intrat deja în sistemul planetei noastre. Ei elimină ultimele focari de rezistență a ierarhiei diablice. Și aceasta înseamnă, că foarte curînd toată omenirea, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, va apărea într-o calitate complet diferită și într-o lume Divină complet diferită.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Tagged

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × два =