Sveatoslav Mazur: Cursa de șoareci s-a încuiat

Astăzi în Moldova s-a început Cursa preelectorală. Cu toate acestea, oamenii atît s-au atras  de această distracție politică, încît nu înțeleg prin ce margine a abisului a trecut toată umanitatea, și unde noi cu toții am ieșit, pentru că nu alegerile din Republica Moldova decid viitorul întregii omeniri, inclusiv și al Moldovei, ci sensul evenimentelor care au avut loc pe Pămînt.

Deci, voi explica un concept foarte important al evenimentelor viitoare. Dar pentru a îl înțelege, este necesar să ne uităm la esența a ceea ce se întîmplă cu un aspect imparțial de la înălțimea valorilor eterne.

Astăzi, summitul următor de la Davos, la care nu au participat principalii jucători geopolitici, s-a încheiat cu nimic. De ce nu au venit? Pentru că ei nu știu ce se va întîmpla în continuare pe planeta noastră. Și dacă geopoliticianul nu cunoaște viitorul, atunci despre ce va vorbi și unde se va strădui.

Faptul este că încercarea de a reporni comunitatea mondială în fosta sa capacitate a eșuat. Marele Hadron Collider, care a reușit să creeze un model al viitoarei explozii globale a planetei noastre, nu a putut să pătrundă în conturul exterior al noii matrice pe care eu am construit-o. Adică, el nu a putut străpunge gaura neagră și astfel nu și-a îndeplinit sarcina principală.

El a păstrat întreaga companie de reptilioizi care au încercat să scape de pe planetă, pe pămînt. Criminalii, care timp de multe milenii au jefuit și au ucis toată omenirea, nu au putut să scape de la locul crimei, pentru că cursa de șoareci s-a închis, și acum ei se află  într-o panică groaznică, ca orice criminal în fața judecății.

Ei, de asemenea, nu au reușit să dezlănțuiască a treia catastrofă nucleară moldială și nu vor reuși și, prin urmare, au înțeles în cele din urmă, că judecata asupra lor va avea loc numaidecît.

Din partea mea, eu, Marele Maestru, am făcut tot ce mi-a fost de făcut pentru a le explica că am construit sistemul în așa fel, încît era imposibil să scape de pe planetă fără ajutorul meu. Că eu am pregătit special un plan de evacuare pentru ei, pentru că nu am nevoie de sînge suplimentar. Dar pentru asta trebuie să-mi accepte condițiile de victorie. Ei rebuie să se declare ratați. Ei sunt obligați să-mi transfere planeta de la bilanță la bilanț. Ei trebuie să mă recunoască drept singurul conducător al planetei — Împăratul împăraților.

Dar după aceasta eu voi crea condiții, în care pentru ei va fi deschisă  poarta în noua mea matrice și ei vor putea să părăsească planeta noastră. În orice caz ei nu au de ales. Și dacă ei nu vor accepta propunerea mea, ei vor trebui să treacă prin calea distrugerii, pentru că pentru a curăța Pămîntul de la prezența lor, eu am construit pentru ei calea eliminării care trece prin Venus, Mercur și Poarta Solară, adică prin filtrele prin care entitățile lor nu vor putea trece și vor fi eliminate acolo datorită faptului că calitățile lor nu coincid cu calitatea acestor filtre. Adică vor fi distruse în principiu.

Astfel, însumînd ceea ce a fost scris, pot spune: acești reptilieni nu au reușit să explodeze planeta. De a fugi de pe teritoriul său folosind construcția unei găuri negre nu s-a pimit. Mi-au refuzat oferta. Deci, în viitorul apropiat îi așteaptă eliminarea.

Iar oamenii după modă veche continuă să facă planuri care i-au inspirat acești  non-oameni, să se pregătească pentru alegeri și să se implice în geopolitică. Stupizi! Uitați-vă la principalii jucători. Ei au înțeles deja totul și se pregătesc pentru moarte.

Lumea va avea o calitate complet diferită, fără alegeri și diviziuni. Principiul «disparte și domnește» a fost înlocuit de principiul «unește și domnește». În inima acestei lumi noi va fi un nou stat numit Marea Împărăție Moldovenească.

De ce Împărăție? Pentru că anume în Moldova a fost efectuată unirea Împărăției cerești cu Împărăția Pămîntului. Și anume Moldova a devenit locul în care s-a stabilit  Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și, după cum se știe, în rugăciunea Tatălui Nostru s-a spus: » Fie Împărăția Ta; Facă-se  Voia Ta , precum în Ceruri, așa și pe Pămînt. »

Într-unul din programele de televiziune eu am povestit că în Moldova este inutil să alegi președintele și parlamentul, pentru că în Moldova trebuie să existe o monarhie absolută. Aceasta eu și am vrut să spun.

În noua Marea Împărăție a Moldovei poate domni numai Regele Regilor. Ce noi și vom vedea în viitorul apropiat.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − 10 =