Sveatoslav Mazur: A sosit momentul adevărului

Mîine, 5 februarie anului 2019, exact la ora 12-00 după Moldova, dragonul roșu numit diavolul va fi trimis de mine către Mercur. Eu îi voi pune o zgardă scumpă în jurul gîtului lui, toată în diamante și în rubine și, conform planului lui Dumnezeu, îl voi trimite strict prin canalul Duhului la Mercur. Acolo, pe suprafața fierbinte a planetei, îl voi așeza pe un lanț de aur care va fi atașat de o miză de argint, bătută în suprafața planetei.

Toți oamenii de pe Pămînt, care i-au jurat vreodată în credință, care au participat la planurile și orgiile lui, care i-au slujit cu credincioșie și cu adevăr, vor fi trimiși cu el, căci sunt legați de el prin conexiunea inseparabilă a jurămîntului.

Astfel, împreună cu diavolul, la Mercur va pleca și întregul Beaumont diabolic, care voia să conducă planeta și dorea să transfere toată omenirea sub controlul inteligenței artificiale.
Și din moment ce Mercur are puțină atmosferă și schimbări mari de temperatură, toți acești sclavi ai diavolului vor invidia morții, pe care ei i-au ucis sau i-au chinuit pe Pămînt în timpul lor. Căci această durere a mucenicilor nevinovați va răsuna în fiecare zi în corpurile lor. Cu această durere ei se vor trezi și cu această durere vor merge în nonexistență. Astfel va continua pentru următorii o mie de ani, după care eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, Iisus Hristos al Celui de-al Doua Venire, Împăratul împăraților, îi va elibera din captivitate pentru cîteva zile, doar pentru aceea, ca de arătat oamenilor suflețelele lor criminale . Căci, după aceste cîteva zile  dragonul roșu — diavolul și slujitorii lui  fideli vor fi distruși de mine pentru totdeauna.

Moldova va începe marșul său victorios pe planetă. În jurul acestui centru de iubire eu și voi construi o nouă ordine mondială. Între timp vom aștepta ziua de mîine. Diavolul este capturat și imobilizat.El nu mai poate rezista. I-am dat ocazia să simte pe deplin insignifiția și neputința. Lasă el însuși va înțelege care este frica de moarte, și lasă toți, cine este legat de el cu legături inseparabile de soartă, la fel  să simtă ceea, ce au dus la alții.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 + 19 =