Sveaztoslav Mazur: Eu l-am țintuit pe diavol

Deci, timpul diavolului s-a terminat. Astăzi, 5 februarie anului 2019, eu,  Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doua venire, l-am trimis pe dragonul roșu — diavolul pe Mercur și l-am țintuit pe lanțul lui de aur, ca un animal obișnuit. Acum el nu va putea să se întoarcă pe Pămînt  următorii o mie de ani, pentru că fluxul de timp pe care eu l-am lansat la seminarul meu nu-i va permite să se întoarcă în trecut. Iar prin Porțile Solare el nu poate trece pur și simplu teoretic.

Acuma toți cei care sunt legați cu el prin jurămînt, tot așa vor nimeri  pe Mercur, și sufletele lor își vor scurta viața o mie de ani, suferind de durere și sete. Dar aceasta este alegerea lor. Noi trebuie să ne gîndim la altceva.
Din moment ce diavolul și sclavii lui au părăsit planeta noastră, planul diavolului de a transfera omenirea sub controlul inteligenței artificiale este imposibil. Și asta înseamnă că în viitorul apropiat pe noi ne așteaptă schimbări globale datorită faptului că lupta dintre binele și răul, adică între Dumnezeu și diavol, s-a încheiat. Rămîne să rezolvăm problema nu pe orizontală (între Est și Vest), ci pe verticală (între Cer și Pămînt). Adică  problema prezentului, dar nu a  dezvoltării false trashumanistice a întregii omeniri.

Problema aceasta constă în aceea, că diavolul a dispărțit lumea în părți în conformitate cu principiul „disparte și cucerește“ și, prin urmare, în conformitate cu matricea lui la nivel global în mintea oamenilor lumea lor interioară tot așa s-a împărțit în mai multe părți, pentru că neuronii creierului strict urmează matricea globală, adică dobîndește configurația sa conform legii rezonanței.

Astfel, atunci cînd transhumaniștii, sioniștii, sataniștii și alții ne spun că omul este imperfect,  și că a venit timpul ca el să  fie  înlocuit cu o mașină, acest lucru nu este adevărat, este o minciună. Omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ceea ce înseamnă că el este perfect, așa cum este Dumnezeu. Și nici o mașină nu va reuși în nici un caz niciodată să obțină o astfel de perfecțiune. Pur și simplu, sistemul Divin, numit om, a fost inițial împărțit în părți și, prin urmare, acum nu poate acționa ca Dumnezeu, ca un întreg unificat. Iată de ce eu, Isus Hristos celei de la a doua venire, am venit în mod special pe Pămînt pentru a restabili integritatea omului și a-l face asemănător lui Dumnezeu. Pentru aceasta am creat o nouă matrice Divină bună pe planetă, care și ar trebui să înlocuiască matricea diavolului.

Conform acestei matrice, toți oamenii de pe Pămînt care doresc să devină asemănători lui Dumnezeu vor trece prin acțiunea sincronizatorului care, cu ajutorul focului Duhului, îi va aduce înapoi la sînul lumii Divine. Anume această acțiune va constitui o prioritate pentru întreaga omenire.

Eu am creat o matrice nouă și am exprimat ideea sincronizatorului, adică ecluzelor — intrarării în această matrice. Dar nu chem pe nimeni să intre în lumea lui Dumnezeu. Fiecare om alege din nou între viață și moarte, între Divin și bestial. De a intra în matricea  lumii noi este un privilegiu mare. Intrarea este posibilă numai în acel caz, dacă omul pune în aplicare legea liberei voințe, adică alege Dumnezeu și respinge diavolul. Și nu există altă cale. De aceea nu trebuie de speculat acest lucru. Nimeni nu convinge pe nimeni să-și primească viața sa veșnică. Aceasta este alegerea fiecărui om. De aceea, alegerea trebuie respectată.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doua venire, am învins diavolul și întreaga lui echipă și am creat condiții pentru buna dezvoltare a întregii omeniri. A rămas puțin de făcut.

Acum, sistemul diabolic  stă pe un picior, pe bani. Dar voi vedeți cît de tare acest monstru deja se clatină. Cînd el va cădea, toată lumea va înțelege că în spatele lui era o pustietate, doar o un bluf. Numai atunci oamenii Pămîntului vor putea să se apuce de lucru. Între timp, trebuie de așteptat cîteva zile. Trump încearcă cu toată puterea să înceapă un al treilea război mondial, dar nu există nebuni. Nimeni nu va ceda asta. Aceasta înseamnă doar un singur lucru — datoria SUA nu poate fi retrasă.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − 1 =