Sveatoslav Mazur: În Moldova a sosit Carabas, și păpușile moldovenești s-au apucat de geopolitică

Acum pe teritoriul Moldovei suverane, care va împlini 660 de ani anul acesta, se va juca o farsă, exact asemănătoare cu lucrarea lui A.N. Tolstoi «Aventura lui Buratino».

Carabas-Barabas, care a venit din Pindosia, nu știe în ce țară se află. Acolo, în cea de-a doua patrie din Pindosia, lui i s-a spus că el va lucra în țara nebunilor. Iar el, ca un adevărat pindos, era prea leneș să se uite în manualul de istorie, în care este scris clar, că Moldova este de aproape trei ori mai în vîrstă decît Pindosia. Că atunci cînd țara noastră cea mare deja a existat,e deja, a doua lui patrie nici măcar nu a fost descoperit de către Columb, iar prima lui patrie — Africa încă era în fază incipientă, și cel mai probabil că strămoșii lui încă nu au coborît jos pe Pămînt de pe Palme. Dar, așa cum se spune, teatrul absurdului e pe față.

Carabas-Barabas a declarat public că va susține libertatea și suveranitatea Moldovei. Ei bine, ce libertate și suveranitate în teatrul de păpuși din Pindosia — este cunoscut tuturor.

https://point.md/ru/novosti/politika/posol-ssha-vybory-v-moldove—eto-reshaiushchee-ispytanie?fbclid=IwAR3vJ2rVV27MmJG1qQRRX5un4Yn1f5YnHN5DQe7XZtNzIrCs8eneFKfJEHY

Și ce vedem? Păpușile lui au început să vorbească într-o voce, că, ca și cum, Moldova singură, fără participarea lor și participarea lui Carabas-Barabas, urma să scape de Transnistria, aparent, pentru a se alătura României.

https://topwar.ru/153603-v-kishineve-nazvali-uslovija-otkaza-ot-vozvraschenija-pridnestrovja.html

Chiar tare a vrut această Moldova să se distrugă singura pe dînsa și să-și împrăștie poporul. În povestea despre Buratino totul se află pe suprafața apei. Și aici, din dincolo de Prut au început să croncăiască broaștii românești, care, de parcă, în cazul în care moldovenii nu vor vrea să se distrugă singuri pe ei în mod voluntar și nu vor ieși la demonstrație, atunci avem un acord despre aceea, că noi, reptiliile de peste Prut, avem  dreptul de a introduce trupele de jandarmi sau tancurile NATO . Din fericire, cerul moldovean și granițele Moldovei sunt deja complet transparente pentru ei.

https://point.md/ru/novosti/politika/amerikanskie-samolety-prodolzhaiut-oblety-vostochnoi-granitsy-moldovy?fbclid=IwAR1nIuncuWYOTRKK0x1VFu64TfH0E0ZefFe-UvyRGWrjVSRl-41Uo4MPE9Y

https://point.md/ru/novosti/politika/ministr-oborony-moldovy-provedet-riad-vstrech-s-predstaviteliami-nato?fbclid=IwAR1RJ-wnK-REVBuX88JZoa7DEQLf2FqIsPTXO3vL4qhESggkOEsSIyn9VRA

Este uimitor! Nu mai vorbesc despre cele cinci monede de aur, care le-au primit aceste papuși, pentru că pindoșii dau cinci aurii și iau un miliard. Și caută-le.

Cu toate acestea, Carabas-Barabas și Pindosia lui nu își amintesc cu ce s-a încheiat de fapt povestea despre Buratino. Și în zadar.

În videoclipurile și articolele mele eu am povestit în repetate de ori, că, conform planului lui Dumnezeu, Moldova Mare devine centrul construirii unei noi ordini mondiale în care Pindosia și sateliții săi se află pe marginea istoriei. Anume de aceea trupele spațiale ale Ordinului meu ceresc deja s-au aterizat pe teritoriul Moldovei.

Iar pentru ca pindoșii să ințeleagă ce înseamnă aceasta, Carabas-Barabas ar trebui să știe și să raporteze în fața Congresului său și în capul de paie, că Ordinea cosmică a Cavalerilor Mesei Rotunde a moștenitorilor tronului Bizantin – este forța cea mai puternică și de neînvins în lumea Divină manifestată, și de acționat, și mai ales de realizat planurile sale pe teritoriul ei fără permisiune specială, este interzis de legea Divină. Îi sugerez lui Carabas-Barabas să facă cunoștință cu acest adevăr și să o considere ca o declarație oficială a Marelui Maestru. Nimeni nu va repeta. Statele Unite și aliații săi au trecut linia roșie, urmată de acțiunile dure ale forțelor ierarhiei Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × два =