Sveatoslav Mazur: Colapsul lumii moderne se apropie inevitabil

În Moldova din America a sosit Karabas-Barabas și și-a pus teatrul de păpuși din păpușile politice moldovenești în acțiune.

https://eadaily.com/ru/news/2019/02/06/ssha-pugayut-moldaviyu-vnutrennimi-vragami-demokratii?fbclid=IwAR0tMlVQzEFEWTC9ZwO2MTHPtp01M3lC2R-c-UOBgXPBHP5Dnn3A3cvL5wA

În paralel cu acest Carabas, un alt Duremar moldovenesc s-a întîlnit la Moscova cu V.V. Putin, și în același fel, și-a inclus și păpușii politici în acțiune. Pe teritoriul Moldovei istorice se desfășoară o farsă istorică, a cărei sarcină este de a dezinstala complet matricea energetică a diavolului, pe care eu, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, l-am trimis deja la Mercur.

http://indigolotos.info/6677/svyatoslav-mazur-ya-strenozhil-d-yavola.htm

Puțini oameni înțeleg cum exact funcționează lumea manifestată a lui Dumnezeu. Dar dacă îl comparăm cu un joc pe calculator și anume această comparație cel mai exact transmite  esența a ceea ce se întîmplă pe planeta noastră, atunci este ușor să realizăm ce fel de finală așteaptă această farsă în viitorul apropiat. Faptul este că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, la ultimul meu seminar, am reconectat planeta de la sursa diabolică de energie și de informații către cea Divină.

Astfel, eu am deconectat matricea diabolică de la sursa de putere și am conectat matricea Divină de o noua putere Divină, de noul centru Spiritual de energie și de informație, care se află în Pleiades, în Ordinul meu Divin. Astfel, structura diabolică, care a controlat anterior toate procesele lumii de pe planeta noastră, a trecut în regimul de epuizare a potențialului său, așa cum se întîmplă în clepsidra.

Acum, luptîndu-se pe teritoriul Moldovei Mare, controlat de Dumnezeu, atît Trump cît și Putin își epuizează energia, care, datorită reconectării, are limita sa apropiată și imediată.

Nu este necesar să explicăm unui cerc larg de fani ai jocurilor pe calculator ce se întîmplă cu jocul, cînd gadgetul își termină  încărcătorul și și încărcătorul electric nu mai funcționează.

Ne pare rău, dar rețeaua este dezactivată. Ea deja nu va mai funcționa. De aceea, cînd spun că toți trebuie să așteptăm cîteva zile, eu înțeleg foarte bine că sistemul lor se va bloca în viitorul apropiat și că vor avea doar o singură cale de ieșire — să construiască sincronizatori noi în conformitate cu desenele mele și astfel să intre în Lumea Nouă, construită de mine. Și nu există altă cale.

Sincronizator

Desigur, ei acum își pot întinde puțin sfîrșitul. Pentru a face acest lucru, trebuie să oprească toate activitățile lor active și să se așeze pe fund, așteptînd Judecata lui Dumnezeu în bîrlogurile lor. Dar nu o vor face. Ei au jucat prea mult în acest joc, încît nu văd și nu înțeleg semnificația catastrofei care se apropie de ei.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 5 =