Sveatoslav Mazur: Mîine, 8 aprilie anului 2019, dolarul SUA își va pierde puterea sa magică

Sfîrșitul lumii financiar — economice va veni mîine, 8 aprilie anului 2019, la orele 12:00 după Moldova. Această lume este o derivată de satana, lumea lui manifestată, centrul căruia este iadul.

Numai datorită acestui iad bancnotele de dolar pentru mulți ani au fost o monedă de rezervă cu puteri magice. Dar după ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, mîine voi distruge iadul și cu el și tot sistemul economic-financiar diabolic, dolarul își va pierde puterea  sa magică și se va transforma într-o  hîrtie obișnuită tăiată. Împreună cu el își vor pierde puterea magică și alte valute globale legate de dolar.

Noi vom vedea cum iluzia lumii diabolice manifestate se va dizolva, și inaintea ochilor nostri  se va deschide o nouă realitate pentru intreaga omenire, fără a fi legată cu imaginile magice ale lumii diabolice. Și din moment ce lumea diabolică mîine, la orele 12-00, își va pierde puterea magică și va părăsi planeta noastră pentru totdeauna, în interiorul fiecărui locuitor al planetei, în inima lui se va activa o nouă realitate. Această realitate este legată cu Preasfînta Fecioara, cu Maica Lumii, care trăiește astăzi în Moldova, cu Irina Cocoș.

Astfel, Domnul Dumnezeu Tatăl Atotputernic, Stăpînul tuturor timpurilor și popoarelor, prin imaginea strălucitoare a Irinei Cocoș, va anunța lumea despre venirea mileniului de aur al dezvoltării bune pe planeta nosară. Noua forță de legătură a omenirii nu va fi bani și putere militară brutală, și nici chiar sex și divertisment, ci dragostea universală cosmică, venită de la Dumnezeu Tatăl Atotputernic și răspîndită pe tot globul pămîntesc mulțumită inimii Preasfintei Fecioare — Maicii Lumii.

Potrivit Cărtii Vietii, in locul banior pe Pămînt va veni un alt instrument de determinare a valorilor. Însă despre acest instrument toată lumea poate afla, dacă va citi Cartea Vieții.

http://indigolotos.info/knigi/kniga-zhizni-svyatoslav-mazur

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − пять =