24 aprilie, va avea loc tranziția puterii din mîinile forțelor rele în mîinile Preasfintei Fecioare

Miercuri, 24 aprilie 2019, în Chișinău va avea loc un transfer oficial de putere din mîinile forțelor răului în mîinile Preasfintei Feccioare, Maicii Lumii, Irinei Cocoș. Toată această acțiune va fi filmată de noi pe cameră și arătată unui cerc larg al publicului. Această acțiune va marca începutul unei noi perioade mondiale de dezvoltare a civilizației noastre și va deveni punctul de plecare al domniei Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii.

Din acest moment în lume se vor începe transformări vizibile, pentru că prezentarea  Preasfintei Fecioare înseamnă intrarea în noua Ei Casă și începutul domniei Ei pentru o mie de ani. Și din moment ce toate evenimentele, care au loc în Moldova,  sunt extrapolate pe întregul glob pămîntesc, intrarea Ei în funcție –  dictatura puterii absolute pe Pămînt, va însemna distrugerea finală a fostei lumi diabolice, create de satana, și începutul unei noi ere bune de dezvoltare, mileniului iubirii, bunătății și progresului .

La Chișinău, acest eveniment va fi marcat de prăbușirea completă și finală a întregului sistem politic, distrugerea fostelor relații financiare și economice și, în final, plecarea fostului sistem spiritual și moral al poporului, care s-a încheiat în conformitate cu sensul și conținutul său.

Ortodoxia va fi înlocuită cu o nouă religie globală a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, care va putea să unească toate națiunile într-o singură familie, al cărei nume este definit ca unirea întregului popor al lumii într-o singură umanitate.

Principalul fapt al unei astfel de uniuni este o ideologie nouă – Cartea Vieții, o singură limbă de comunicare atît între națiuni, cît și între naționalități. Aceasta este limba rusă, care este un instrument universal de comunicare spațială, care se vorbește atît în ​​spațiu, cît și pe Pămînt.

Mîine la Kiev vor anunța victoria lui chabadul Zelensky și, de fapt, planul lui satan trebuia să triumfă.

În ultimul meu videoclip eu am povestit în detaliu despre două planuri pentru dezvoltarea evenimentelor pe planetă: una este Divină și cealaltă este diabolică.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1438&v=N7AQZeGmWAQ

Deci, crucea roșie a planului diabolic a presupus că toate punctele de pe cruce s-ar uni sub forma unei singure religii Baiterek în Sinagoga Minora sau «Rosa de Aur», care personifică chabadul. Această sinagogă este situată în Nipru pe verticală a puterii provenind din Ierusalim, care trece prin Nipru și Moscova, terminînd în mănăstirea Solovetsky.

Astfel, cele patru puncte ale crucii sunt centrele sacre ale ortodoxiei, iudaismului, islamului și catolicismului. Și toți, cu ajutorul unei singure religii Baiterek, trebuiau să se concentreze în centrul principal al chabadului în Noul Ierusalim – în Nipru, și astfel, cu ajutorul lui Putin și Netaniahu, să  înceapă procesul ascendentului diavolului către puterea absolută pe Pămînt.

Dar, așa cum se spune, nu a fost să fie. Pentru că Eu, Sveatoslav Mazur, Marele  Maestru, Isus Hristos al celei de-a Doua Veniri, cu ajutorul Focului Duhului am distrus planul lor, am ars Notre-Dame de Paris, despre ce sunt mărturie, și nu a permis ca sabatul să aibă loc.

Venirea la putere în Ucraina a chabadului –  este un exercițiu inutil, pentru că eu, Marele Maestru, din numele Tatălui Dumnezeu Atotputernic, conform planului Lui, voi transmite la Chișinău, la 24 aprilie 2019, puterea absolută pe planetă în mîinile Maicii Lumii, Preasfintei Fecioare, Irinei Cocoș, astfel lansînd pe planul fizic și spiritual  planul Divin a dezvoltarii planetei noastre.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − 13 =