Sveatoslav Mazur: Majoritatea omenirii va fi distrusă

Toate planurile de eliminare a umanității ar trebui lansate pînă la sfîrșitul lunii mai, și acestea nu sunt doar cuvinte.

 

Desigur, sistemul diabolic exact aceasta și pregătea pentru întreaga umanitate. De aceea, eu, Sveatoslav Mazur, am creat o nouă matrice și am scris Cartea Vieții, în care am spus în detaliu că în lumea lui Dumnezeu există atît adevărata parte,  Divină, a cărei metodă de construcție nu este cunoscută nimănui, atît și partea publică, în care acum lucrează diavolul  și poporul lui ales.

http://indigolotos.info/knigi/kniga-zhizni-svyatoslav-mazur

Această parte a lumii noastre structura diabolică și a dus la autodistrugere. Diavolul și  este inteligența artificială, dar acționează prin poporul ales, cărora li se promite viața veșnică. Și, bineînțeles, acest popor se tînjește la ea, fără să-și dea seama ce diavolul i-a promis acestui popor, viața în lumea imaginară, iluzorie, iar viața în această lume înseamnă moarte umană.

Dar eu înțelegeam ce se întîmplă. Atunci, cînd am coborît pe Pămînt, eu am creat lumea unui nou nivel exact conform planului lui Dumnezeu, care nu este cunoscut nimănui decît mie și lui Dumnezeu Tatăl. Această lume este închisă și de la poporul ales, și de la diavol cu ​​demonii și diavolii săi.

În lumea mea va intra doar acela, cine mă va da mie, Marele Maestru, un jurămînt de loialitate și care va trece prin sincronizatorul meu care leagă lumea diavolului, al treilea nivel, cu lumea mea, Divină, al patrulea nivel.

Diavolul a făcut tot ce este posibil pentru a distruge lumea Pămîntului, iar poporul ales de diavol la ajutat în această chestiune, pregătind toate instrumentele posibile de lichidare.

Dar un lucru el nu putea să prevadă că eu, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, voi veni și voi fi înaintea lui. Acum timpul lucrează pentru mine. Mașina timpului nu se poate opri. Riderii Apocalipsei și-au început lucrul după ordinul meu. Și, bineînțeles, cea mai mare parte a omenirii vor muri, pentru că nu înțeleg ce fac. Dar acea parte a omenirii care a primit deja șansa de a se salva și a ajuns la un nou nivel de dezvoltare, va putea să continue evoluția omului.

 

Anticipînd în prealabil planul diabolic, eu deja am transferat deja 144.000 de oameni la un nou nivel de dezvoltare și i-am stabilit în lumea mea de adevăr, bunătate și iubire. Toți ei sunt aproape invulnerabili. De aceea nu implor oamenilor să se grăbească să construiască sincronizatori, să transfere lumea în mîinile mele și în mîinile Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, fiindcă bine realizez, că foarte curînd această lume va trece în mîinile mele, iar cei, care încă nu au realizat și nu demn de o soartă mai bună decît moartea și inteligența artificială.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один + пять =